Αρχική iHunt.gr ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Προωθείται απαγόρευση θήρας στον Χορτιάτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Προωθείται απαγόρευση θήρας στον Χορτιάτη

από iHunt Team
chortiatis_mountain_with_observatory_at_peak_thessaloniki_prefecture_greece_01

demobanner
Μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί είναι η κυνηγετική οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ihunt.gr το δασαρχείο Θεσσαλονίκης προωθεί απαγόρευση θήρας στο Χορτιάτη, σε ένας από τους κλασικούς κυνηγότοπους των κατοίκων της συμπρωτεύουσας. 
 
Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ihunt.gr, η απαγόρευση προσπάθησε να περάσει χωρίς καν να συζητηθεί με τους αρμόδιους κυνηγετικούς συλλόγους της πόλης.
 
Μια τέτοια απαγόρευση θήρας είναι σίγουρο ότι θα φέρει μεγάλη μείωση αδειών αφού πολλοί κυνηγοί της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Χορτιάτη και λόγω της κρίσης αδυνατούν να μετακινηθούν σε πιο απομακρυσμένους από την Θεσσαλονίκη κυνηγότοπους.
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το σχέδιο αυτό της απαγόρευσης θήρας στον Χορτιάτη προωθείται εν αγνοία του αναπληρωτή υπουργού κ. Φάμελλου ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει λύση σε παρόμοιες καταστάσεις ( βλ. Προεδρικό διάταγμα Αξιού).
 
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε περισσότερα….
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα