Αρχική iHunt.gr Αποτελεσματα 2ου αγωνα Sporting

Αποτελεσματα 2ου αγωνα Sporting

από iHunt Team
sxisto-650x431

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

Με  37 συνολικά συμμετοχές και υψηλές επιδόσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο  δεύτερος αγώνας Sporting του πρωταθλήματος 2012-13 που διοργανώνει το Σκοπευτήριο Σχιστού. Πρώτος στην Α κατηγορία αναδείχτηκε μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο κ. Γιώργος Ψιλάκης με το απόλυτο σκορ 50/50, που του χάρισε το κύπελλο. Τα μετάλλια της δεύτερης και τρίτης θέσης έλαβαν οι κ.κ. Βουρλήτης  με 47/50 και Αδαμόπουλος με 45/50.

DSCN6565Υψηλά σκορ καταγράφηκαν όμως και στις άλλες κατηγορίες.  Πρώτος στη Β κατηγορία, μετά από μπαράζ ανάμεσα στους 3, αναδείχθηκε ο κ. Κατσιώτης με 43/50, δεύτερος ο κ. Γκεζκιρόπουλος με 43/50 και τρίτος ο κ. Κουτσούκος με 43/50, ενώ μεταξύ των σκοπευτών που έλαβαν μέρος στον αγώνα προκειμένου να καταταχθούν σε κατηγορία, διακρίθηκε ο  κύριος Παπας (41/50)  που εφεξής θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία έχοντας πιάσει το όριο των 40 δίσκων. Ο Δημήτρης Πιστολάς  σήκωσε το κύπελλο της κατηγορίας των βετεράνων με 44/50 με δεύτερο τον κ. Μητρόπουλο  (35/50) και τρίτο τον κ. Αγγελή (33/50) που έλαβαν τα μετάλλια των αντίστοιχων θέσεων στην κατηγορία.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες του πρωταθλήματος μπορούν να λάβουν μέρος σκοπευτές και κυνηγοί με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν σκοπευτική ταυτότητα, ή/και άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου και ότι γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και διεξαγωγής των αγώνων.

Οι αγώνες FITASC και COMPAK SPORTING, διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς ομοσπονδίας FITASC και τον εσωτερικό κανονισμό του σκοπευτηρίου.

Πιο πολλές πληροφορίες και όλα τα αποστελέσματα στο Shooters

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΧΙΣΤΟΥ

Σκοπευτήριο 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιώς.

Διεύθυνση : Περιοχή ΒιΠα, Λεωφόρος Σχιστού Κερατσινίου.

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: Από τις 10 το πρωί εως την δύση και συνέχεια μέχρι το βραδάκι ο χώρος αναψυκτηρίου. (Ρεπό Δευτέρα). Σαββατοκύριακα: Από τις 9 το πρωί.

Υπεύθυνος Σκοπευτηρίου: Δημήτρης Μπογιάκης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.4006327 – 6977.400552


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα