Αρχική iHunt.gr Απο ποιους περιμένουμε να σωθούμε…

Απο ποιους περιμένουμε να σωθούμε…

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τελικά δεν είναι η ετσιθελική απαγόρευση του κυνηγιού από τον «σκληρό» Σερίφη του Γκρίκ κάντρυ το χειρότερο που θα μπορούσε να βρει τους κυνηγούς. Εξ άλλου μπορούν να πάνε, με την άδεια του σερίφη πάντα και τη σύμφωνη και προπαντός ομόφωνη γνώμη των γιατρών,(εδώ κλαίμε και γελάμε μαζί, καθώς θυμόμαστε την παροιμία περί γιατρών και δασκάλων) για γκόλφ, ορειβασία, τοξοβολία, κανόε καγιάκ, ιστιοπλοία, κωπηλασία, ποδηλασία και άλλα, συναφή και ασφαλή για τον κορονοιό, αθλήματα του βουνού και του λόγκου.

Αυτοί οι έρμοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι σωτήρες του Έθνους, αυτοί που θα τα βάλουν και με τον Ερδογάνη αν χρειαστεί, αυτοί που μαζεύονταν στις πίτες των κυνηγών και ξιφουλκούσαν κατά των εχθρών του κυνηγιού, κρύβονται τώρα σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου και φοβούνται να μιλήσουν, είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τελικά ο HARDαλιάς πρέπει να είναι κάτι μεταξύ Αννίβα και Τζένκινς Χαν για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Δικαιολογημένα όζει αμμωνία μόλις στρίψεις το πεζοδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας Στο ιστορικό παρελθόν το άκουσμα και μόνο του ονόματος τους και της φωνής «Έρχεται η Μάστιγα του Θεού» δημιουργούσε ρίγη τρόμου και παράλυση της ουρήθρας στα φοβισμένα πλήθη των χωρικών.

Στέλνουν επιστολές οι κυνηγοί, όπως και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης π.χ., στους πατέρες και τις μητέρες του Έθνους, ζητώντας όχι την παράβαση των νόμων και την μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας και ατομικής υγείας, αλλά την εφαρμογή της λογικής.

Τι τις ήθελαν τις επιστολές; Κινδυνεύουμε να πάμε από καμιά κοτρόνα που θα μας έρθει κατακέφαλα από αυτές που εκτοξεύουν οι σοφοί πατέρες, και μητέρες μη το ξεχνάμε, του ένδοξου ημών Έθνους, όπως απάντησε στους κυνηγούς η βουλευτής κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

«Ενόψει όμως της σημαντικής συμβολής των κυνηγών στην περιβαλλοντική προστασία και στην παρακολούθηση της βιοποικιλότητας καθώς και σε δράσεις πολιτικής προστασίας, ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, θα είμαστε σε επικοινωνία για οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει, ανάλογα πάντοτε με την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης.»

Αυτό δεν είναι μια απλή απάντηση βουλευτού στους κυνηγούς, είναι σαρωτικός αεροπορικός βομβαρδισμός. Και άντε αποφεύγεις τις βόμβες της συμβολής των κυνηγών στην περιβαλλοντική προστασία, στη βιοποικιλότητα και στην πολιτική προστασία. Έτσι και αλλιώς αυτές έχουν μείνει στον αέρα με εντολή γιατρού, σερίφη και κυβέρνησης. Ας πάνε στο ανάθεμα οι βιοποικιλότητες, στην τελική κρύβεσαι στο υπόγειο και γλυτώνεις.
Μπορείς να γλυτώσεις από την βόμβα μεγατόνων της αντιπυρικής περιόδου;. Αυτή δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

Κυρία βουλευτίνα μου, Κυρία Άννα μας, η αντιπυρική περίοδος άρχεται, αν δεν το γνωρίζετε, τον Μάιο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Το κυνήγι, που με την απόφαση του δικού σας σερίφη απαγορεύτηκε, τελειώνει τον Φεβρουάριο.
Μας πληροφορείτε λοιπόν στα σοβαρά, αυτό είναι το χειρότερο, ότι εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου θα μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει στο θέμα της απαγόρευσης του κυνηγιού.

Σας ευχαριστούμε δια το ενδιαφέρον σας. Θα αναμένουμε εναγωνίως να μας ενημερώσετε, εκεί κατά τον Απρίλιο, για να προλάβουμε κιόλας τη νέα αντιπυρική περίοδο, ότι κατόπιν ενεργειών σας, το αίτημα μας υλοποιήθηκε. Μπορούμε να σταματήσουμε το γκολφ και να βγούμε για κυνήγι. Και με την άδεια γιατρών(ομοφώνως), αστυνομίας και του Σερίφη (ελπίζω).

Κ.κ. βουλευταί και κυρία Άννα Εν όψει των επερχόμενων εκλογών και της σημαντικής συμβολής των κυνηγών στην εκλογή των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας, σας πληροφορούμε ότι η κοροϊδία σας για να έχετε την στήριξη μας έλαβε τέλος.
Δεν ψηφίσαμε γιατρούς στις εκλογές, εσάς ψηφίσαμε και εσείς αποφασίζετε αν και πότε θα μπορούμε να βγαίνουμε για κυνήγι ή για γκολφ. Εσείς ζητάτε την ψήφο μας και όχι οι γιατροί. Κόψτε την κοροϊδία λοιπόν με τις «ομόφωνες αποφάσεις» γιατί ενοχλούν περισσότερο και από τις προφορικές απαγορεύσεις του Σερίφη.

Με τη δική σας κυβερνητική απόφαση απαγορεύτηκε το κυνήγι, σταματήστε να κρύβεστε πίσω από την σερίφη και τις επιτροπές των γιατρών.

Ραντεβού στις κάλπες κύριοι βολευταί. Εκεί θα σας στήσουμε καρτέρι οι κυνηγοί. Και τότε θα δεις, γενναίε μου βουλευτάκο πως στοχεύουν με την ψήφο τους οι κυνηγοί.

Γκολφ μου θέλετε; Γκολφ θα έχετε στις εκλογές. Με τις γκλίτσες όμως. Έχει κάτι χτυπήματα το γκολφ, που χρόνια ψάχνουν και δεν βρίσκουν τη μπάλα.

Le Chasseur

 


Σχετικά Άρθρα

21 σχόλια

Φιλ 28 Νοεμβρίου, 2020 - 19:38

Καλά τα λες αλλά έχεις ακουστά την “μνήμη χρυσόψαρου”; Αυτήν έχουμε. Και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ασχετος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 20:19

Είμαι από νησι είμαι κυνηγός κ ερασιτέχνης ψαράς, κάθε χρόνο το χειμώνα πληρώνουμε φόρους κ όλες τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο δουλεια δεν έχουμε κ το μόνο που κάνουμε για να περάσει ο χειμώνας είναι τα χόμπι μας κ με αυτά τουλάχιστον παρηγορουμαστε για να περάσει ο βαρύς χειμώνας, αυτό το χειμώνα μπορω να πω έχουμε πιο πολλούς ξένους από ότι το καλοκαίρι για να περάσουν την καραντινα πιο ηπια κάνοντας καθημερινά τις βόλτες τους στο δρομο πηγαίνοντας το μπανιο τους κάνοντας την ορειβασία τους νομίμως κ καλα στέλνοντας το sms κ εγώ κάθομαι φυλακισμένος στο νησι μου χωρίς να έχω το δικαιωμα να κάνω αυτό που εκανα κάθε χειμώνα το χόμπι μου η στο βουνό η στη θαλασσα στέλνοντας το sms να ξεσκίσω κ έχω το κάθε ξένο στο νησι μου να απολαμβάνει ανενόχλητος τις δραστηριότητες του… γιατί κύριοι εσείς είστε αυτοι που έρχεστε κάθε τετραετία κ μου ζητάτε την ψήφο μου για να είστε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές, λοιπόν τώρα περιμενω όταν ξανά ρθειτε να σας εξηγήσω τους λόγους που θα φατε την μεγαλύτερη μουτζα…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 28 Νοεμβρίου, 2020 - 20:46

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ» ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ Ο κ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ 170.000 ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ… ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΣΌ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΗΛΑΔΉ… ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ

Σταύρος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 20:51

Ελπίζω να τους θυμηθούν οι κυνηγοι αυτούς βολευτες όταν θα πάνε στη κάλπη.. Αλλιώς καλά να τα πάθουμε

Φώτης 28 Νοεμβρίου, 2020 - 21:34

Μην μπλέκεις φίλε μου το κυνήγι με την πολιτική. Όλο το καλοκαίρι είμαστε άπαντες στα βουνά για εκπαιδευτικά. Αν δεις φωτιά δεν θα πάρεις τηλέφωνο;Δεν χρειάζεται να είναι κυνηγετική περίοδος για να κάνεις το καλό.

Ηλιας 28 Νοεμβρίου, 2020 - 22:02

Χιλια μπραβω παιδια αυτο να παει σε καθε βουλευτη …να το ξερουν

Κόκκίνής Νικος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 22:44

Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό το χουνερι ,ότι και να συμβεί !! Λυπάμαι ειλικρινά!! Μου στερεισαν ένα χρόνο σε με να Κ σε πολλούς άλλους μια σεζόν κυνηγιου από τις λίγες που μου μένουν ακόμα, χωρίς λόγο μόνο κ μόνο υπολογίζοντας τις αρρωστημένες κ καμία φορά ανώμαλες συνφεροντολογες συνιστώσες που τους περιτριγυρίζουν!!

Κώστας Παλαιολόγος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 23:03

Θα προσπαθήσω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου… Κυνηγός και γω όπως και εσείς, θα δικαιολογήσω “εν μέρει” την απόφαση απαγόρευσης του κυνηγιού προς αποφυγή “άσκοπων” μετακινήσεων… Κάποιοι πήραν τις αποφάσεις και κάποιοι κλήθηκαν να τις εφαρμόσουν, αυτοί οι δεύτεροι γνωρίζοντας τις δραστηριότητες του κυνηγού υπήρξαν κάπως ελαστικοί στους ελέγχους τους κάνοντας λίγο τα στραβά μάτια, κάποιοι συνάδελφοί μας κυνηγοί δυστυχώς πήγαν να τους βγάλουν τα μάτια… Δεν τους έφτασε που κάναν το κέφι τους, δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο όταν μαζεύονταν σε παρέες των 15 + ατόμων στις καλύβες τους πίνοντας τα τσίπουρά τους γλεντώντας τις επιτυχίες τους, αλλά έπρεπε να προβάλουν όλα αυτά στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις (όχι μόνο από οικολόγους) βάζοντας μας όλους στο ίδιο καζάνι. Λοιπόν δεν φταίνε πάντα μόνο οι πολιτικοί και το κράτος φίλοι μου κυνηγοί, το κράτος είμαστε εμείς…

Σταύρος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 23:05

Βεβαίως κ ο κυνηγός θα πάρει τηλ. Σε περίπτωση φωτιάς αφού εμείς οι κυνηγοι το αγαπάμε το βουνό είμαστε εθισμένοι με τη φύση κ με το τοπίο γύρω μάς όταν βγούμε είτε για εκπαιδεύτικο είτε για βόλτα είτε για να πιάσουμε το μεζέ μας. Αν περιμένει το δάσος αυτούς τους χαρτογιακαδες σώθηκε… Είναι α χ ρ ο ι σ τ ο ι… Τέλος

Σταύρος 28 Νοεμβρίου, 2020 - 23:06

Συγνώμη άχρηστοι ήθελα να γράψω

Μανος 29 Νοεμβρίου, 2020 - 11:17

Φίλοι μου, δεν καταλάβατε οτι όλοι αυτοί είναι αντικυνηγοί και κάθε τόσο βρίσκουν διάφορους λόγους να απαγορεύουν το κυνήγι; Μιά η νόσος των πτηνών, μια η νόσος των χοίρων, μια χιόνισε στα βουνά αλλα σε απογορεύουν να κυνηγήσεις και σε τόπους που εχει μισό πόντο χιόνι.
Μας υποτιμούν και μας εμπαίζουν, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Δυστυχώς όμως, είμαστε πολλοί αλλά δεν είμαστε ενωμένοι.

Σταύρος 29 Νοεμβρίου, 2020 - 14:10

Πάντως όσο καλοπροαιρετος κ αν είναι κανείς με το κουλη για πρωθυπουργό μας έχει αποδείξει στη πράξη τη (φήμη) περι γκαντεμιάς Πάσχα όχι παρέλασεις όχι κυνήγι όχι Χριστούγεννα όχι πρωτοχρονιά όχι… Τούρκοι βόλτες στο Αιγαίο εκεί μόνο ναι να τον ξαναβγάλουν οι Έλληνες να δούμε τι άλλο θα μας βρει… Να τον πάρεις σπίτι σου να σου κάνει το ποδαρικό ο ατιμος θα σε κάνει προληπτικό θες δε θες….

Παναγης 29 Νοεμβρίου, 2020 - 17:00

Εγω ημουν ψηφοφορος και συνδρομητης της ΝΔ και εκανα και αγωνα..Ενα θα πω και οποιος το καταλαβει το καταλαβε!!! Δε διανοειται κυνηγος και να τους ψηφισει!!! Να κατεβει το κομμα των Ελληνων κυνηγων στις εκλογες που θα ειναι και απλη αναλογικη να βγαλει βουλευτες και να ερχονται αυτοι οι κυριοι να παρακαλανε που τωρα το παιζουν μαγκες…ΣΟΣ…να κατεβει τωρα το κομμα στις εκλογες…κινητοποιηθειτε γιατι τα χειροτερα με αυτους και τους αλλους ερχονται…αν θελετε κυνηγι καντε το αυτονοητο.. Με εκτιμηση σε ολους του κυνηγους ενας συναδελφος σας…..

Δημήτρης 29 Νοεμβρίου, 2020 - 19:20

Ο διορισμένος Χαρδαλιάς έχει παρακάμψει τον νόμο που λέει ξεκάθαρα ότι το κυνήγι υπάγεται στην αθλητική δραστηριότητα άρθρο 251.Οτι απόφαση και να πάρει Χαρδαλιάς είναι παράνομη.Που είναι ο αρμόδιος υπουργός ρε παιδιά?που τον έχουν κρύψει? Έτσι δεν υπάρχει καμία απαγόρευση επίσημη εφόσον δεν έχει υπογράψει το αρμόδιο υπουργείο.Θα έρθουν πάλι εκλογές ξέρετε τι θα πάρετε!!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 29 Νοεμβρίου, 2020 - 23:22

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ…ΔΙΑΦΩΝΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ…ΔΕΝ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ……ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΟΣ… ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΟ….ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ…..(
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ….). ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ…ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΜΩΣ …..ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ. ΒΟΥΝΟ..!!!. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ……ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ……!!!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΛΟΣ) 30 Νοεμβρίου, 2020 - 01:42

ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. Μ Α Υ Ρ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ. . . . . . .

Κουτσουρης Παναγιωτης 30 Νοεμβρίου, 2020 - 14:46

Αν ξανα ψυφισω Νεα Δημοκρατια να μου κοπει το χερι! Ετσι απλα.

Κώστας 30 Νοεμβρίου, 2020 - 16:09

Ντροπή τους για την ανικανοτητά τους η οποία εκδηλώνεται ολοκληρωτικά. Χωρίς δικαιολογία μας κάνανε όλους εχθρούς μας βάλανε απέναντι μας στοχοποιήσανε ως ανεύθυνους… Οι κυνηγετικές μας οργανώσεις θυμίζουν πουλημένους συνδικαλιστές μπροστά στον αφέντη βουλευτή… Μη ξεχάσετε φίλοι συνκυνηγοί την αδικία που μας κάνουν οι λοχαγοί να τρεχούμε γύρο γύρο στο στρατώνα γιατί κάποιοι άγνωστοι και πιθανώς ανύπαρκτοι μαζεύτηκαν 10_10 να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης γύρω από τη φωτιά!
Μαύρο θα φαν οι μπούληδες που στα δύσκολα θα μας δείξουν τα μονοπάτια τα κρύα νερά τον τρόπο να κρατάμε το ντουφέκι και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με μια οθόνη πλύστρα εγκεφάλου στο πρόσωπό τους….

Μαύρο φίλοι και τους συντρόφους σας αθλητές τετράποδους, θυσία για μια καθαρή κοινωνία χωρίς κορονοκυνηγούς που κολιούνται απο 100 μέτρα μακρυά όπως τα έλατα λίγο κάτω απο το Αλπινικό…..

Μαύρο…..

Λάμπρος 4 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:48

Ρε τι τραβάμε με αυτούς που ψηφίσανε!!!

Λάμπρος 4 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:08

Θα συμπληρώσω στον τίτλο του άρθρου: Καλά να πάθουμε!
Γνωρίζαμε πριν από τις εκλογές με ποιούς θα έχουμε να κάνουμε και δεν αναφέρομαι μόνο στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά στην γενικότερη εικόνα που έχουν επιδείξει τόσα χρόνια που κυβέρνησαν την χώρα τα δυο μεγάλα κόμματα. Που στηρίζουμε με την ψήφο μας ή με την αποχή που είναι σε μεγάλο ποσοστό και έχει τα ίδια αποτελέσματα αφού μια μειοψηφία εκλεγεί κυβέρνηση!
Οποτε πάντα εκφράζοντας την προσωπική μου γνώμη για τα χάλια μας φταίμε εμείς και μόνο εμείς αφού πάντα κοιτάμε την πάρτη μας και ποτέ το κοινό συμφέρον (εντάξει όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι).
Θα συμφωνήσω με τον Φίλ για το μνημονικό χρυσόψαρου που μας χαρακτηρίζει σαν φάρα.
Περαστικά μας!

Λαμπρος 5 Δεκεμβρίου, 2020 - 09:22

Άφησα 4 σχόλια σε 3 άρθρα του ihunt.gr και έφαγα πόρτα σε όλα.
Μπορεί να οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα (θέλω να πιστεύω).
Σημειωτέων, δεν χρησιμοποίησα υβριστικούς χαρακτηρισμούς
αλλά καταφέρθηκα εναντίων της κυβέρνηση οχι μόνο για τον αντίκτυπο της απόφασης της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί στην κυνηγετική κοινότητα αλλά και για την γενικότερη σαθρή εικόνα που παρουσιάζει μέσα σε 1 1/2 χρόνο θητείας.
Οι κυβερνήσεις δεν κρίνονται μόνο από το αν η ρυθμιστική για το κυνηγι βγει στην ώρα της αλλά και από το αν κυβερνά για το συμφέρον και την ευμάρεια του λαού.
Αν μείνω άνεργος ή οι φόροι με έχουν γονατίσει πως θα πάω για κυνηγι/ψαρεμα.
Φαντάζομαι και ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος που δεν «ανέβηκαν» τα σχόλια μου
στην ιστοσελίδα ihunt.

Άλλωστε σαν κυνηγοί αλλά και σαν άνθρωποι μας ενώνει
η αγάπη για την φύση που δανειστήκαμε από τους προηγούμενους και πρέπει να την παραδώσουμε στους επόμενους.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα