Αρχική iHunt.gr Αρκούδα βγήκε βόλτα στο κέντρο του Άργους Ορεστικού!…VIDEO

Αρκούδα βγήκε βόλτα στο κέντρο του Άργους Ορεστικού!…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο Άργος Ορεστικό, χρησιμοποιείται κατά κόρον η φράση «βγήκε η αρκούδα» για τις ημέρες που τα καταστήματα, υγειονομικού κυρίως χαρακτήρα, δεν παρουσιάζουν κίνηση!

Και μπορεί η φράση αυτή να χρησιμοποιείται σκοπτικά, ωστόσο τα ξημερώματα είχε κυριολεκτική έννοια, αφού τα ξημερώματα εντοπίστηκε αρκούδα να κυκλοφορεί σε κεντρικό σημείο του Άργους Ορεστικού! Τι κι αν η πόλη έχει χιλιάδες κατοίκους; Η αρκούδα μπήκε, έστω και ξημερώματα Κυριακής και έκανε τις βόλτες της!

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα, αρκούδα έκοβε βόλτα μέσα στο Άργος Ορεστικό, κοντά στο φούρνο του Μήδη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αρκούσα κινήθηκε και στην οδό Γιαγκοπούλου και κοντά στο δημαρχείο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται η αρκούδα να φεύγει από το σημείο κοντά στο φούρνο και να κατευθύνεται προς το 2ο Νηπιαγωγείο και την γειτονιά «Τζαμί».

Το βίντεο είναι από το instagram κατοίκου του Άργους Ορεστικού:

ditikostipos.gr


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα