Αρχική » Grid with Sidebar » Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της….VIDEO

Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του -όπως ανέφεραν- είχε αρχίσει να σαπίζει
 
Μια σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν ρώσοι κυνηγοί σε δάσος, έξω από την πόλη Tuva, στη νότια Σιβηρία.
 
 
Βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γαύγιζαν στις όχθες μιας λίμνης, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει. Εκεί αντίκρισαν ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα. Όταν προσπάθησαν να προσεγγίζουν το σώμα, αντιλήφθηκαν έκπληκτοι πως ο αποστεωμένος άνδρας ήταν ακόμα ζωντανός.
 
Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας πριν από ένα περίπου μήνα, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη σπονδυλική στήλη.
 
Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει τον… μετέφερε στη φωλιά του και τον «επιτηρούσε» για όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να τον φάει αργότερα.
 
Όπως λένε οι κυνηγοί, οι αρκούδες που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να μην βρίσκουν άλλη τροφή.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του -όπως ανέφεραν- είχε αρχίσει να σαπίζει.
 
Σοκαριστικές είναι και περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός. «Έπινα τα ούρα μου για να επιβιώσω» εξομολογήθηκε ο Alexander.
 
Προσοχή, σκληρές εικόνες:
 

SVESTONOF

 

 

Πηγή: ΒΗΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ