Αρχική iHunt.gr Αρκούδα μπουκάρει σε σπίτι και ανοίγει το ψυγείο…VIDEO

Αρκούδα μπουκάρει σε σπίτι και ανοίγει το ψυγείο…VIDEO

από iHunt Team
screen-shot-2019-02-20-at-10

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
H αρκούδα κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι μαζί με τα μικρά της μέσα από ένα παράθυρο και πήγε «καρφί» στο ψυγείο. Ο ιδιοκτήτης σφράγισε τα πάντα την επόμενη ημέρα για να αποφύγει τους απρόσκλητους επισκέπτες.
 

 
Το μπελά του βρήκε κάτοικος της Νεβάδα των ΗΠΑ.
 
Μια μεγάλη αρκούδα με τα μικρά της, κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι του ανοίγοντας ένα παράθυρο. Το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει την αρκούδα να προσπαθεί να ανοίξει αρχικά την πόρτα και μετά την μπαλκονόπορτα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αφού κατάφεραν πάντως να μπουν μέσα, δεν έχασαν το χρόνο τους και κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σημείο του σπιτιού με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: το ψυγείο. Με απίστευτη δεξιοτεχνία η αρκούδα το άνοιξε και επιθεώρησε το περιεχόμενό του.
 
«Όπως βλέπετε η μαμά αρκούδα προσπαθεί να γυρίσει το πόμολο της εξώπορτας και να ανοίξει το παράθυρο κουνώντας το δεξιά και αριστερά σαν να επαγγελματίας. Από τότε έχω σφραγίσει τα παράθυρά μου για να μην ξαναμπούν μέσα οι αρκούδες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα