Αρχική iHunt.gr Αρνήθηκε τον έλεγχο από τη θηροφυακή και τραυμάτισε έναν θηροφύλακα

Αρνήθηκε τον έλεγχο από τη θηροφυακή και τραυμάτισε έναν θηροφύλακα

από iHunt Team
38071865_1541540375951628_5744287272547647488_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τα μεσάνυχτα της 26ης Ιουλίου προς τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Ηλείας κ.κ. Λάττας Γεώργιος, Χριστόπουλος Χαράλαμπος και Μπόρας Παναγιώτης μαζί με τον Θηροφύλακα του Κ.Σ. Πύργου κ. Παπαγιάννη Αλέξανδρο εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή στο Δ.Δ. Λάλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν, κάποιοι επιδίδονταν σε παράνομη θήρα την νύχτα. 
 
Περί ώρα 00:45 και ενώ βρίσκονταν σε δασικό δρόμο αντιλήφθηκαν όχημα να τους πλησιάζει και του έκαναν σήμα προκειμένου να το σταματήσουν και να προβούν στον προβλεπόμενο εκ του νόμου έλεγχο. Το όχημα αυτό προς στιγμήν σταμάτησε και οι θηροφύλακες διαπίστωσαν ότι στην θέση του συνοδηγού υπήρχε κυνηγετική καραμπίνα εκτός θήκης και ότι το οδηγούσε άτομο που αναγνώρισαν γιατί και στο παρελθόν είχε πάλι συλληφθεί και καταδικαστεί για παράνομη θήρα. Αμέσως μετά το άτομο αυτό ξεκίνησε το όχημά του και προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη έκανε επικίνδυνο ελιγμό, χτύπησε –ευτυχώς ελαφριά- τον έναν θηροφύλακα και τράπηκε σε φυγή.
 
Ενημερώθηκε άμεσα το Α/Τ Αρχαίας Ολυμπίας, κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου αλλά δυστυχώς ο καταζητούμενος δεν ανευρέθη. Στην συνέχεια υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού και Ποινικού Κώδικα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα