Αρχική iHunt.gr Αρνήθηκε τον έλεγχο της θηροφυλακής και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με πολλές χιλιάδες ευρώ πρόστιμα

Αρνήθηκε τον έλεγχο της θηροφυλακής και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με πολλές χιλιάδες ευρώ πρόστιμα

από iHunt Team
20839136_10203567598508272_2129277387_n

demobanner

Από εχθές το βράδυ είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας.

Περισσότεροι από δέκα ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ΚΟΣΕ από την Αττική αλλά και τους όμορους νομούς περιπολούσαν όλο το βράδυ με σκοπό την πάταξη της λαθροθηρίας στην ευρύτερη περιοχή. Νωρίς το πρωί της 16η Οκτωβρίου οι θηροφύλακες έκαναν σήμα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο (χωρίς πινακίδες) να σταματήσει. Οι θηροφύλακες ζήτησαν από τον επιβαίνοντα να κάνουν τον προβλεπόμενο έλεγχο όμως εκείνος αρνήθηκε και  προσπάθησε να διαφύγει.

Οι θηροφύλακες οδήγησαν τον επιβαίνοντα του αυτοκινήτου στο αστυνομικό τμήμα Σχηματαρίου όπου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και επιβληθηκαν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ από το Α.Τ (παραποίηση οχήματος, δεν είχε άδεια κυκλοφορίας, δεν είχε πινακίδες,ανευ αριθμου πλαισιου).

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ποινές για τις παραβάσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

Επίσης οι θηροφύλακες κατέθεσαν μηνύσεις στο Δασαρχείο για άρνηση ελέγχου, και για παραβάσεις για το νόμο περί ζώων και αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα.

Ο παραβάτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ον εν λόγω παραβάτης είναι ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες είχε επιτεθεί και χτυπήσει Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ στα Δερβενοχώρια ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει και οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για παράνομη θήρα νύχτα.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Διαβάστε ακόμη : Επίθεση σε θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ στα Δερβενοχώρια

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα