Αρχική iHunt.gr Αρναούτογλου: Χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

Αρναούτογλου: Χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

από iHunt Team

demobanner

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζει την αλλαγή που θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Από το Σαββατοκύριακο θα πράγματα θα είναι… απόλυτα χειμωνιάτικα.

Ο καιρός θα αλλάξει δραματικά το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, αφού, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, η χώρα μας μπαίνει για σχεδόν μια εβδομάδα σε φάση εντυπωσιακής αλλαγής.

Κατά τόπους, τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Το κρύο θα συνοδεύεται από πυκνές χιονοπτώσεις, στα περισσότερα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, δίνει και συμβουλές για να μην υπάρξουν προβλήματα στα σπίτια με τους σωλήνες ύδρευσης που μπορεί να παγώσουν από το κρύο και σημειώνει ότι σε ευπαθείς ορεινές αλλά και πεδινές στον παγετό περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας καλό θα είναι να υπάρχουν αποθέματα νερού μέσα στο σπίτι για κάθε χρήση.

Ζητά επίσης σε εκείνες τις περιοχές οι κάτοικοι να σκεφτούν τα πουλιά και τα κατοικίδια σε εξωτερικούς χώρους, τονίζοντας πως θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν τροφή, φαγητό και προστασία από την παγωνιά.

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα