Αρχική iHunt.gr Ας βγούμε απο το καβούκι μας, όχι άλλη εσωστρέφεια

Ας βγούμε απο το καβούκι μας, όχι άλλη εσωστρέφεια

από iHunt Team
untitled-1

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Προς  Κυνηγετικούς συλλόγους-Ομοσπονδίες-ΚΣΕ, Ξενοφώντα, Άρτεμις και προς κάθε δικό μας, που έχει ακόμη σώας τας φρένας.
 
Αντίς να το κωλοβαράμε σαν μιξοπαρθένες , όλοι οι κυνηγοί–όχι έτσι ο Τσιρωνης, όχι αλλιώς ο Τσιρώνης, ας κάνουμε μια Πανελλήνια αποστολή συναδέλφων την εποχή της αναδάσωσης, που θα πάνε με δικά τους έξοδα και θα φιλοξενηθούν εκεί μια βδομάδα-δέκα μέρες και θα προσφέρουν ουσιαστικά, με έργο, μακριά από κάμερες, λαμόγια συνδικαλιστές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες
 
Μπορούμε να οργανώσουμε μια ολόκληρη καραβιά, με πορτοκαλί μπλουζάκια, φτυάρια, γκασμάδες και γνώσεις, και να αλλάξουμε το τοπίο άμεσα.
 
Θέλει όρεξη, πείσμα, γνώση και αυταπάρνηση. Πιστεύω ότι όλοι μας, μπορούμε να θυσιάσουμε μια βδομάδα για τα αδέλφια στην ΧΊΟ , που και άριστοι φρουροί της παράδοσης του κυνηγιού είναι και αδικοβαρεμένοι από τις φωτιές.
 
Αλλά συμμετοχή, οργάνωση και μικροέξοδα από την ΚΣΕ, με ένα πνεύμα , μια ψυχή, όλοι μαζί. Αλλιώς, περιμένετε σαν μωρές παρθένες, στα καφενεία και στα στέκια, άβουλα και βρίζοντας, αφήνοντας τις χαμένες ευκαιρίες που μας δίνει καθημερινά η ανάγκη των συνανθρώπων μας .
 
Το κυνήγι έχει λεβέντες, ας τους το αποδείξουμε.
 
Βέβαια, έχει ένα κακό αυτή η πρόταση, προέρχεται από αντιρρησία κυνηγετικής -συνδικαλιστικής πρακτικής. Αλλά ακόμη και έτσι, είναι μια ευκαιρία , να δείξετε κύριοι-ξέρουν αυτοί- ότι έχετε τουλάχιστον Δημοκρατικό παρελθόν.
 
Η φωτό είναι από τον αδελφό κυνηγό Χιώτη, Ξενάκη Νίκο, από τα Μεστά.
 
Σωτήρης Δημηρόπουλος, στα ίσια αδέλφια.
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα