Αρχική iHunt.gr Αυστριακός θέλησε να πάει για κυνήγι στη Ρωσία… και βρέθηκε σε δικαστήριο της Ρόδου

Αυστριακός θέλησε να πάει για κυνήγι στη Ρωσία… και βρέθηκε σε δικαστήριο της Ρόδου

από iHunt Team
1716110

demobanner
Θέλησε να πάει για κυνήγι στη Ρωσία και τελικά βρέθηκε κατηγορούμενος σε δικαστήριο της Ρόδου, για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και λαθρεμπορία.
 
Ο λόγος για έναν 45χρονο Αυστριακό, ο οποίος, πριν από πέντε χρόνια, μπλέχτηκε σε μία απίστευτη περιπέτεια, όταν η βαλίτσα με τα φυσίγγια που θα χρησιμοποιούσε στο κυνήγι από λάθος βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου και εντοπίστηκε από τους υπευθύνους.
 
Η αποσκευή που είχε ως προορισμό το αεροδρόμιο της Μόσχας και στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία του 45χρονου Αυστριακού, ζητήθηκε από την αεροπορική εταιρεία, αφού έγινε η απογραφή της στο ηλεκτρονικό σύστημα, προκειμένου να αποσταλεί στον προορισμό της, ώστε να την παραλάβει ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης της, που ήδη είχε κάνει δήλωση απώλειας. Σε έλεγχο που έγινε στην αποσκευή πριν την αποστολή της διαπιστώθηκε ότι περιείχε 41 φυσίγγια.
 
Η βαλίτσα δεσμεύθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες αφού κατάσχεσαν τα φυσίγγια, την έστειλαν στον Αυστριακό μόνο με τα ρούχα του και λοιπά προσωπικά του αντικείμενα.
 
Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για λαθρεμπορία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου και εκδικάστηκε την Τρίτη.
 
Η συνήγορος υπεράσπισης προσκόμισε στο δικαστήριο όλα τα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύονταν πως ο Αυστριακός όχι μόνο δεν ήταν παράνομος, αλλά είχε άδεια για το κυνήγι και για τα πυρομαχικά που θα χρησιμοποιούσε. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο απάλλαξε από κάθε κατηγορία τον 45χρονο από την Αυστρία, κρίνοντάς τον αθώο.
 
ZOUGLA.GR

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα