Αρχική iHunt.gr Α’ ΚΟΚΔ : Δεν είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας

Α’ ΚΟΚΔ : Δεν είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας

από iHunt Team
19657428_1352726384811115_5080369859621896643_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνάδελφοι κυνηγοί καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση σας και τον θυμό σας με την κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που έχει δείξει μίσος για το κυνήγι και δεν υπολογίζει τον πολίτη κυνηγό και τον εντάσσει στην κατηγορία των μολυσμένων και υπεύθυνο για την μετάδοση του Covid-19!

Δεν έχουμε σταματήσει από την πρώτη απαγόρευση να πιέζουμε την κυβέρνηση και από ότι βλέπετε δεν ιδρώνει το αυτί τους ακόμα και με την εισήγηση των νέων υπουργών του αντίστοιχου υπουργείου μας κυρ Κώστας Σκρέγκας με τον κυρ. Γιώργο Αμυράς να επιτραπεί η μετακίνηση για το κυνήγι και το ψάρεμα και έδειξαν ότι είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τα καθήκοντα τους.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι με σκοπό να μας διαλύσουν και να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα το καταφέρουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και πιέστε όλους τους βουλευτές σας σήμερα να πάρουν θέση για το κυνήγι και το ψάρεμα γιατί έρχονται εκλογές σύντομα!

Αναμένετε νεα μας μέχρι το απόγευμα για τις εξελίξεις!!!
Με τιμή
Δ.Σ. Ά ΚΟΚΔ


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

ΓΙΑΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 16 Ιανουαρίου, 2021 - 18:00

ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝΕ !!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα