Αρχική iHunt.gr Βίντεο σοκ: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά ελάφι δίπλα από ποδηλάτη

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά ελάφι δίπλα από ποδηλάτη

από iHunt Team
fioghfido

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ξυστά από τον έναν ποδηλάτη.
 
Ένα «ιπτάμενο» ελάφι παρ’ ολίγον να χτυπήσει ποδηλάτες στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά την πρόσκρουση του άτυχου ζώου με διερχόμενο αυτοκίνητο.
 
Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ο Peter Flur και τέσσερις φίλοι του ολοκλήρωναν τη βόλτα τους. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους συνέλαβαν το περιστατικό.
 
Καθώς η ομάδα των δικυκλιστών πλησίαζε μια διασταύρωση, ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας τον δρόμο μπροστά από έναν από αυτούς και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο σκούρο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
 
Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ξυστά από τον έναν ποδηλάτη.
 
«Κοίταξα προς τα πάνω και το είδα να πετάει προς την κατεύθυνσή μας» είπε ο Flur. «Για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι ήταν… Έγινε τόσο γρήγορα που δεν ήταν ξεκάθαρο».
 
Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως το ελάφι δεν επιβίωσε του χτυπήματος αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε χωρίς να σταματήσει.
 
Ο Flur ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του και αμφιταλαντεύτηκε αν πρέπει να το δημοσιεύσει. Αφού το συζήτησε με τους άλλους από την ομάδα, το ανέβασε και είχε πάνω από 10.000 επισκέπτες.
 
«Πραγματικά από την οπτική μου γωνία, ήταν σωστό: αυτά είναι τα τρελά περιστατικά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε με τα ποδήλατα» δήλωσε.

SVESTONOF

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα