Αρχική iHunt.gr Βανδαλισμός καλύβας του Κ.Σ. Αλεξανδρούπολης

Βανδαλισμός καλύβας του Κ.Σ. Αλεξανδρούπολης

από iHunt Team

demobannerΣτο 22 υπάρχει μια καταπληκτική καλύβα, δημιούργημα του κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους κυνηγούς της περιοχής αφού βρίσκεται σε κομβικό σημείο και προσφέρει καταφύγιο σε όλους μας χειμώνα καλοκαίρι.

Σήμερα όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πήγαν οι θηροφύλακες του Συλλόγου  να κάνουν εργασίες στο κτίριο αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο .

Αυτό που αντίκρισαν είναι θλιβερές εικόνες βανδαλισμού τόσο στο κτίριο αλλά και στο εκκλησάκι μας που δέχτηκε θυμό και καταστροφή ολική.

Λεηλατήθηκε το εσωτερικό του κτιρίου και οι καταστροφείς ξηλώσανε τα παγκάκια, κλέψανε πράγματα μέσα από το καταφύγιο και διέλυσαν τις εικόνες μας.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών και φυσικά στη επισκευή της μικρής μας εκκλησίας ..Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα