Αρχική iHunt.gr Βαριές κατηγορίες από τον Α. Γιαπουτζή

Βαριές κατηγορίες από τον Α. Γιαπουτζή

από iHunt Team
12998304_1084517734939786_4227423121819018169_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ολομέτωπη επίθεση στον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Παντελάκη, από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων κ. Γιαπουτζή.
 
Ο κ. Γιαπουτζής με μια δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ την οποία φρόντισε να κοινοποιήσει σε αρκετές ομάδες κυνηγετικού ενδιαφέροντος αναφέρει :
 
“Παντελάκη, πηγες με ΔΙΚΟΓΟΡΟ στην ΚΟΜΑΘ για να απαγκιστρώσεις δυο κασετοφωνακηδες;”
 
Το iHunt.gr επικοινώνησε με τον κ. Παντελάκη ο οποίος μας είπε τα εξής :
 
Δυστυχώς θλίβομαι αφάνταστα για όσα αναφέρθηκαν στην δημοσίευση του κ. Γιαπουτζή, τα οποία βέβαια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Τέτοιες δηλώσεις δημιουργούν διχόνοια στην κυνηγετική οικογένεια και αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που δεν χρειαζόμαστε.”
 
Λίγο αργότερα μετά από την γενική κατακραυγή ο κ. Γιαπουτζής έβγαλε μια νέα δημοσίευση στην οποία ζητάει συγγνώμη από τον κ. Παντελάκη ενώ την ίδια στιγμή λίγο πιο κάτω υπάρχει άλλη δημοσίευση στην οποία αναφέρεται στο ίδιο θέμα.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 
 
 
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα