Αρχική iHunt.gr Βαρύτατα πρόστιμα σε προέδρους φιλοζωικών

Βαρύτατα πρόστιμα σε προέδρους φιλοζωικών

από iHunt Team
katadiki

Βαρύτατα πρόστιμα (ύψους 220.000 & 52.000 ευρώ) επιβλήθηκαν στους προέδρους των φιλοζωϊκών σωματείων «Στοργή» και «Αγγίζωο»  (Λιάνα & Πατιό), μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11:30, στα δύο καταφύγια που διατηρούν τα δύο σωματεία.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως τα 200 ζώα που βρίσκονται στο Καταφύγιο του σωματείου «Στοργή» και τα 50 που βρίσκονται στο καταφύγιο του «Αγγίζωο», δεν έχουν βιβλιάρια υγείας και στα καταφύγια δεν τηρούνται οι κανόνες ευζωίας.

Οι δύο πρόεδροι προσήλθαν μόνοι τους στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης και κρατήθηκαν κάποιες ώρες, προτού αφεθούν ελεύθεροι, λίγο μετά τις 15:00, με εντολή Εισαγγελέα, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμός για την υπόθεση. Δείτε τι λέει αποκλειστικά στο kozan.gr ο πρόεδρος του  φιλοζωϊκού σωματείου Δ. Λιάνας, για ό,τι συνέβη από το πρωί και τι λέει για το δήμο Κοζάνης. 

KOZAN.GR

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα