Αρχική iHunt.gr Βιντεο: Πως ενα λιονταρι γλιτωνει απο του… κροκοδειλου τα δοντια

Βιντεο: Πως ενα λιονταρι γλιτωνει απο του… κροκοδειλου τα δοντια

από iHunt Team
lion

demobanner

Μπορεί το λιοντάρι να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά στα ποτάμια ο άρχων είναι άλλος: ο κροκόδειλος. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται μία από αυτές τις φορές που ο κροκόδειλος δεν επιβεβαιώνει τον «τίτλο» του.
 
Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το Kruger Sightings δείχνει ένα νεαρό λιοντάρι να διασχίζει ένα ποτάμι και αίφνης το αρπάζει στα δόντια του ο κροκόδειλος. Στο βάθος ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας η οποία λέει: Θεέ μου, θεέ μου, λίγο πριν το από το αναπόφευκτο.
 
Όμως η ιστορία είχε αίσιο τέλος: Το λιοντάρι κατόρθωσε να ξεφύγει από τα δόντια του κροκόδειλου.
 
Το βίντεο τράβηξε τουρίστας που στεκόταν σε γέφυρα κοντά στο ποτάμι που περνά μέσα από το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής.
 
«Αυτό που όλοι μπορούμε να πούμε είναι ότι τα λιοντάρια πάντα κοιτούν και από τις δύο πλευρές πριν διασχίσουν το ποτάμι», ανέφερε το Kruger Sightings said on στο Facebook. «την πραγματικότητα, το λιοντάρι ήξερε ότι εκεί βρισκόταν ο κροκόδειλος. Στην πολύ αρχή του βίντεο μπορεί να δει κανείς ότι βρυχάται στον κροκόδειλο, ο οποίος μετά καταδύεται στο νερό», επισημαίνει.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα