Αρχική iHunt.gr Βοήθεια από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στην Περιφέρεια και στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Βοήθεια από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στην Περιφέρεια και στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

από iHunt Team
11754726_1607901932831950_4502924622604400998_o

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου έχει θέσει στην διάθεση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας, έναν ομοσπονδιακό θηροφύλακα και όχημα της Ομοσπονδίας, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων, της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε.
 
Επίσης στην διάθεση της Περιφέρειας έχει τεθεί και η ειδική γραμματέας του Συλλόγου μας. Τέλος στην διάθεση του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, έχει τεθεί, ένας ακόμα θηροφύλακας, καθώς και το αυτοκίνητο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κερκύρας, για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς μέσων ατομικής προστασίας ή ειδών πρώτης ανάγκης όπου χρειαστεί.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κερκύρας καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας, προστατεύοντας, ο καθένας τον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα