Αρχική iHunt.gr Βοήθεια στο βουνό προς 2 κυνηγούς από Θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ

Βοήθεια στο βουνό προς 2 κυνηγούς από Θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ

από iHunt Team
thirkomath

demobanner
Δύο κυνηγοί αναζητώντας πληροφορίες για τις περιοχές εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων επικοινώνησαν με τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της περιοχής Σταυρός Θεσσαλονίκης. Πράγματι ο Θηροφύλακας τους ενημέρωσε σχετικά, αλλά όταν κατόπιν επιχείρησαν να φύγουν το αυτοκίνητό τους παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε κοντά στη λίμνη Μαυρούδα. Αμέσως ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Δ. Σίμογλου προσέτρεξε και τους ρυμούλκησε με το υπηρεσιακό του όχημα μέχρι το πλησιέστερο χωριό, όπου και ήρθε η οδική βοήθεια.
 
Οι κυνηγοί επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση που είχαν από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα. Ενέργειες όπως αυτή επιβεβαιώνουν την πολύπλευρη σημασία του έργου της θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα