Αρχική iHunt.gr Βρεθηκε δικεφαλο φιδι στη Κεφαλονια!..ΦΩΤΟ

Βρεθηκε δικεφαλο φιδι στη Κεφαλονια!..ΦΩΤΟ

από iHunt Team
114

Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό συνέβει χθες στις Μηνιές που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ένα περιστατικό που αν δεν βλέπαμε τις φωτογραφίες δεν θα το πιστεύαμε.
 
Ο φίλος Ανδρέας που έκανε βόλτα το σκύλο του στις Μηνιές χθες, βρέθηκε μπροστά σε ένα φίδι, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είχε δύο κεφάλια!!!
 
Ο Ανδρέας κατάφερε να το σκοτώσει και το φωτογράφισε καθώς δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιο θέαμα και όπως ο ίδιος είπε, δεν ξέρει αν είναι καλό η κακό σημάδι αυτό!
 
Ευχαριστούμε το φίλο Ανδρέα για τις φωτογραφίες.
 
Πηγή: www.kefalonizw.com via kefaloniapress.gr
__________________________
 
 
Σημείωση:
Σύμφωνα με άρθρο του bbc.com που αναδημοσιεύει η σελίδα enikos.gr ένα δικέφαλο φίδι εντόπισε στις 1 Σεπτέμβρη 2014 αγρότης στην βορειοανατολική Τουρκία, στην επαρχία της Giresun κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Το ερπετό βρίσκεται σε καραντίνα και παρατηρείται από ειδικούς επιστήμονες που φροντίζουν ώστε να τρέφεται επαρκώς. Το φίδι υπολογίζεται ηλικιακά στις δύο εβδομάδες, ενώ έχει μήκος 20 εκατοστών.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, σε σχετικό άρθρο για ένα φίδι με δύο κεφάλια -ένα σε κάθε άκρη- που είχε βρει αγρότης το περασμένο χρόνο στην Κίνα, η ύπαρξη διάφορων ζώων με δύο (ή και περισσότερα) κεφάλια δεν είναι άγνωστη στους ειδικούς που παρακολουθούν μεταλλάξεις και τερατογεννέσεις με διάφορα αίτια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα