Αρχική iHunt.gr Βρεθηκε νεκρος λυκος στη Λειβαδεια

Βρεθηκε νεκρος λυκος στη Λειβαδεια

από iHunt Team
001

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Σεπτεμβρίου 2014, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς-Δελφών και συγκεκριμένα κοντά στη δασική θέση Αγγεοπουλέικα, βρέθηκε νεκρό λυκόμορφο χτυπημένο από ΄διερχόμενο όχημα.

Ειδοποιήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Γ. Χριστοδούλου όπου και φωτογράφησε το νεκρό ζώο.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από κτηνοτρόφους ότι λύκοι επιτίθονται καθημερινά σε αιγοπρόβατα και μάλιστα οι επιθέσεις αυτές γίνονται και μέσα στον εσωτερικό χώρο του ποιμνιοστασίου. Οι μαρτυρίες αφορούν ορείνές περιοχές του όρους Ελικώνα ώπς στο Κυριάκι, στην Αγ. Άννα, στην Αγ. Τριάδα, στο Δίστομο και στην Αράχωβα καθώε επίσης και σε πεδινές περιοχές όπως ο Πύργος Ορχομενού, η Κυρτώνι, ο Διόνυσος, το Λούτσι, ο Παύλος κα.

Δείτε επίσης στο video που ακολουθεί  το ρεπορτάζ που έκανε το ihunt.gr στην περιοχή της Θήβας

.

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα