Αρχική iHunt.gr Γέμισαν τη Λάρνακα φόλες καταγγέλλουν οι κυνηγοί

Γέμισαν τη Λάρνακα φόλες καταγγέλλουν οι κυνηγοί

από iHunt Team
cache_1920x1080_analog_medium_258366_94063_16102017

Έκκληση προς τους κυνηγούς να καταγγείλουν οποιοδήποτε άτομο εντοπίζουν να τοποθετούν φόλα με στόχο τη θανάτωση σκύλων, απευθύνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διαχείριση Αγριας Ζωής (Κ.Ο.Κ &Δ.Α.Ζ) Τμήμα Λάρνακας.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ Τμήμα Λάρνακας αναφέρεται ότι «δεν είναι μόνο λυπηρό αλλά οι δολοφονικές ενέργειες που γίνονται με επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες την Επαρχία Λάρνακας, έχουν σκοτώσει τα όνειρα, τους προγραμματισμούς και τον ενθουσιασμό δεκάδων κυνηγών από όλη τη Κύπρο, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του ενδημικού κυνηγίου, με τεράστια αύξηση δηλητηριάσεων, σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές».
 
Η Ομοσπονδία απευθύνει «έκκληση σε οποιονδήποτε κυνηγό γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να φέρει την Αστυνομία κοντά στους εγκληματίες να το καταγγείλει άμεσα. Δυστυχώς δεν έχει κυνηγό που να μην έχει βιώσει στην κυνηγετική του καριέρα τέτοιου είδους εμπειρία».
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα πως «είναι άξιο συζήτησης κατά πόσον στην Κύπρο ζουν άνθρωποι που να προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες κατά των αθώων συντρόφων μας, των σκύλων, που μόνο χαρά και αγάπη μας προσφέρουν, το πιστό φίλο, σύντροφο στο κυνήγι και στην ζωή».
 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα