Αρχική iHunt.gr Γενικη Συνελευση του ΟΦΕΙ στις 22 Ιουνιου

Γενικη Συνελευση του ΟΦΕΙ στις 22 Ιουνιου

από iHunt Team
OFEI_LOGO

demobanner

Στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου που θα πραγματοποιηθεί στις 22-6-2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στα γραφεία του ΟΦΕΙ   Μανιακίου 4-6  Περιστέρι, θα λάβουν μέρος όλα τα τακτικά  Μέλη  του  Ομίλου που είναι «ταμειακώς τακτοποιημένα».
 
Ουδείς μπορεί να λάβει μέρος στη Γ.Σ. και να μιλήσει ή να ψηφίσει, αν δεν είναι Τακτικό ή Αρωγό Μέλος, ταμειακώς τακτοποιημένο.Κατά συνέπεια καλούνται όλα τα Μέλη να πληρώσουν την συνδρομή του 2014 στον Ταμία του ΟΦΕΙ ή με κατάθεση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον λογαριασμό του Ομίλου, IBAN  GR0809611350000000886811465
 
Τα τακτικά μέλη μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και την ημέρα της Γ.Σ. λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία στον Ταμία του ΟΦΕΙ.
 
Τονίζουμε ότι : ΟΥΔΕΝ  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
 
Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί Μέλος του ΟΦΕΙ, σύμφωνα με το καταστατικό, πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Δ.Σ. , το οποίο αφού  αποφασίσει επί του θέματος, θα προτείνει  στη Γ.Σ. την  επικύρωση της αίτησής του. 
Καλούνται όλα τα Μέλη, που καθυστερούν τη συνδρομή τους, πάνω από δύο χρόνια, να τακτοποιήσουν την οφειλή τους. ΣΕ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 2 του καταστατικού.
 
Εγγραφο του Δ.Σ. έχει αποσταλεί προς όλα τα Μέλη που έχουν οφειλές συνδρομών πάνω από δύο έτη. Τούτο επιβάλλεται για να γίνει η απαραίτητη εκκαθάριση του Μητρώου Μελών. Πάρα πολλά Μέλη οφείλουν συνδρομές από 3 μέχρι και 15 χρόνων. Υπάρχουν δε εγγεγραμμένα Μέλη τα οποία δεν ευρίσκονται πλέον εν ζωή.
 
Παρακαλούμε να συμβάλετε στην εκκαθάριση του Μητρώου και στον εκσυγχρονισμό του Ομίλου.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ
Πρόεδρος του Ομίλου Ελληνικού ΙχνηλάτηPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα