Αρχική iHunt.gr Γερμανία : «Φόβος και τρόμος» τα αγριογούρουνα

Γερμανία : «Φόβος και τρόμος» τα αγριογούρουνα

από iHunt Team
6685138_7

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αντιμέτωπη με το φαινόμενο των αγριογούρουνων είναι η Γερμανία, καθώς ολόκληρα κοπάδια εφορμούν σε πόλεις σκορπίζοντας τον τρόμο. εισβάλλουν σπέρνοντας
 
Ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι από το κυνήγι χάνονται σχεδόν 500.000 αγριογούρουνα το χρόνο, ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται.
 
Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό.
 
Οι πιο ήπιοι χειμώνες, αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής έχουν ως αποτέλεσμα τα ζώα να βρίσκουν πιο εύκολα την τροφή τους μέσα στο δάσος, αλλά και να αναπαράγονται δύο φορές το χρόνο αντί για μία.
 
Επίσης οι μονοκαλλιέργειες είναι ιδανικές για τα αγριογούρουνα, καθώς μπορούν να κρύβονται και να τρέφονται πιο εύκολα στο δάσος.
 
Τον περασμένο Οκτώβριο ένα κοπάδι αγριογούρουνα εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης Χέιντε, σπέρνοντας τον πανικό.
 
Μάλιστα εισέβαλαν σε τράπεζα , τραυμάτισαν σοβαρά 4 ανθρώπους και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα πριν τελικά εξουδετερωθούν από τους ειδικούς. 
 
 
 
Πηγή ; http://gr.euronews.com/

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα