Αρχική iHunt.gr Γιάννης Τσιρώνης : Ανολοκλήρωτες οι μεταρρυθμίσεις στο κυνηγι

Γιάννης Τσιρώνης : Ανολοκλήρωτες οι μεταρρυθμίσεις στο κυνηγι

από iHunt Team
tsironis

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΠΕΝ αρμόδιος για το κυνήγι κ. Γιάννης Τσιρώνης σε μια συνολική αποτίμηση που κάνει για το έργο του  στην προσωπική του ιστοσελίδα  αναφέρει μεταξύ άλλων για το κυνήγι :

“ΚΥΝΗΓΙ

Η νομοθεσία για το κυνήγι είναι πεπαλαιωμένη. Η αναθεώρηση πρέπει να γίνει υποχρεωτικά το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για επαρκή διάλογο και υλοποίηση. Ενδεικτικά, η ενδεχόμενη θέσπιση δημόσιας θηροφυλακής, προϋποθέτει αρκετούς μήνες για προσλήψεις, απόκτηση υλικοτεχνικής υποδομής κ.λπ. Δικαίως οι Οικολόγοι Πράσινοι διαμαρτύρονται για τις ελάχιστες αλλαγές που πετύχαμε στη φετινή ρυθμιστική, αλλά αν προχωρούσαμε σε βιαστικές αλλαγές, χωρίς υποδομές, κινδυνεύαμε να χαρίσουμε την φετινή περίοδο στους λαθροθήρες. Θεωρώ, ότι η στάση της κυβέρνησης θα δικαιωθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση.”
 
Με λίγα λόγια θεωρεί δεν είχε τον χρόνο στη διάθεσή του για να κάνει πράξη όλα αυτά που είχαν υποσχεθεί πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου και η χαριστική βολή στο κυνήγι θα δοθεί το φθινόπωρο. Ποιός τον πιστέυει; Ούτε οι δικοί του Οικολόγοι Πράσινοι…….
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα