Αρχική iHunt.gr Γιατί πεθαίνει το 20αρι διαμέτρημα – Μέρος Δεύτερο

Γιατί πεθαίνει το 20αρι διαμέτρημα – Μέρος Δεύτερο

από iHunt Team
shotgun_shell_comparison_gauge_1

Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του Γιατί πεθαίνει το 20άρι διαμέτρημα, που αναρτήθηκε χρόνια πριν από το γράφοντα, ένα πόνημα το οποίο δίχασε, προβλημάτισε, ενημέρωσε, ενώ αναρτήθηκε και από άλλους ιστοχώρους.
 
Από τότε άλλαξαν πολλά. Οι εταιρείες ακολούθησαν πιο σωστό μονοπάτι, τα 20άρια λειόκαννα αυξάνονται και πληθύνονται, το ίδιο και τα φυσίγγια! Μας χαροποιεί αυτό, και πάρα πολύ μάλιστα: Μιλάμε για το ιδανικό διαμέτρημα για αρχάριους, γυναίκες, μικρόσωμους άντρες, αλλά και έμπειρους σκοπευτές που θέλουν κάτι συμπαγές, ελαφρύ και εύκολο!
 
Έτσι λοιπόν έχουμε πλέον στην αγορά αρκετά συμπαθέστατα, ακόμα και «ερωτεύσιμα» 20άρια σαν το Winchester SX3 του βίντεο: Ένα σύντομο φιλμάκι που αποδεικνύει πως αν έχουμε τον κατάλληλο αριθμό σκαγιών, ο σωστός συνδυασμός φυσιγγίου – τσοκ – κάννης πάντα θα δώσει την επιθυμητή κατανομή! Πληροφοριακά, 20 – 30 – 40 – 50 γιάρδες είναι κατά προσέγγιση 18 – 27 – 37 – 46 μέτρα. Φυσικά μιλάμε για ποιοτικότατο φυσίγγι με σκληρά σκάγια (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) και τσοκ τύπου Turkey (σχετικό άρθρο ΕΔΩ).
 

του Ραξή Επιτρόπου από το  ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα