Αρχική iHunt.gr Για ένα ολόκληρο χωριό, η εξαφάνιση ενός κυνηγού αποτελεί μυστήριο

Για ένα ολόκληρο χωριό, η εξαφάνιση ενός κυνηγού αποτελεί μυστήριο

από iHunt Team
koi-galanis-thyreio

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη αναφέρθηκε  την εξαφάνιση του Οδυσσέα Γαλάνη από το Θύρρειο του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
 
Ήρθε από το χωριό Θύρρειο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας στο στούντιο του «Τούνελ» την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, για να αναζητήσει τα ίχνη του αγνοούμενου εδώ και χρόνια αδελφού της.
 
Ο Οδυσσέας Γαλάνης 52 χρόνων τότε, εξαφανίστηκε όταν κατάλαβε πως ο αδελφός του βρισκόταν ένα βήμα πριν το θάνατο. Δεν άντεχε να τον δει νεκρό…
 
  Από τις 16 Δεκεμβρίου του 2007 κανείς δεν έμαθε κάτι για τη τύχη του. Για ένα ολόκληρο χωριό, η εξαφάνιση του κυνηγού αποτελεί μυστήριο… Ο αγνοούμενος άνδρας ήταν ανύπανδρος κι έμενε σε απομονωμένο σημείο του χωριού. Ο αγαπημένος του αδελφός ήταν στην εντατική για μέρες. Δεν άντεχε να τον επισκεφθεί.
 
 
Την ημέρα που πέθανε τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. Όταν τον αναζήτησε η αδελφή του η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το κλειδί από μέσα. Στο σπίτι δεν υπήρχε αναστάτωση.
 
Έλειπαν κάποια χειμωνιάτικα ρούχα, το κυνηγετικό του όπλο και το σκυλί του.
 
Η Ανθή Σώζου από το στούντιο του «Τούνελ» απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, έστω και μετά από τόσα χρόνια για να πάρουν την απάντηση που περιμένουν.
 
http://www.anikolouli.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα