Αρχική iHunt.gr Γκανγκστερική σύλληψη λαθροθήρων στην Κορινθία

Γκανγκστερική σύλληψη λαθροθήρων στην Κορινθία

από iHunt Team
korinthos

demobanner

Στις Πέμπτη  03/9/2015 οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Κομνηνός Αντώνης και Σταμάτης Παναγιώτης εντόπισαν στις 1:25 το βράδυ στην περιοχή Καλέτζι Κορινθίας, ένα αγροτικό αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες να κάνουν χρήση φορητού προβολέα για τον εντοπισμό λαγού. Ο οδηγός του αγροτικού δεν υπάκουσε στα σήματα των θηροφυλάκων και τράπηκαν  σε φυγή με πορεία προς Σπαθoβούνι Κορινθίας.Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες κρατούσε λειόκανο όπλο. Στο χωριό Σπαθοβούνι έκαναν γύρω γύρω στην πλατεία και σε σήμα να σταματήσουν τόσο με τον φάρο όσο με την σειρήνα δεν σταματούσαν, ώσπου ένα φορτηγό με πορεία προς Κοντοσταυλόπου, τους έκοψε το δρόμο. Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το φορτηγό, το αγροτικό χτύπησε πάνω στο φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δυο επιβαίνοντες στο αγροτικό.

Στο αγροτικό επέβαιναν πατέρας και γιος. Οι δυο θηροφύλακες βρήκαν μέσα στο αγροτικό ένα μεγάλο φορητό προβολέα και ένα γεμάτο με φυσίγγια λειόκανο όπλο. Έγινε έκθεση κατασχέσεως στα μέσα παράνομου θήρας , στο όπλο στα φυσίγγια τον φορητό προβολέα και στο αγροτικό αυτοκίνητο. Πατέρας και γιός μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

H συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Στην κεντρική φωτογραφία ο  πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου Αλέκος Καλλίρης μαζί με τους δύο θηροφύλακες

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα