Αρχική iHunt.gr Γ’ΚΟΠ : Θα γίνουν όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διασφάλιση του κύρους και του θεσμού της Ομοσπονδίας

Γ’ΚΟΠ : Θα γίνουν όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διασφάλιση του κύρους και του θεσμού της Ομοσπονδίας

από iHunt Team
gkop

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ενημερωτικό δελτίο τύπου εξέδωσε η Γ’ ΚΟΠ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :
 
“Αγαπητοί συνάδελφοι, 
 
H προσωρινή διοικούσα επιτροπή οφείλει να σας ενημερώσει ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της παρά τις συνεχόμενες ενοχλήσεις που δέχεται από ορισμένα μέλη της Ομοσπονδίας τα οποία έντεχνα, ή με καταφανή άγνοια, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να υποβιβάσουν τόσο τον ρόλο όσο και το έργο της επιτροπής. 
 
Είναι σαφές ότι ο ρόλος μας είναι συγκεκριμένος και χρονικά καθορισμένος και ως εκ τούτου καμία επιδίωξη δεν υπάρχει εκ μέρους μας, παρά η εκκαθάριση της οικονομικής επιτηδευμένης περιπλοκής που άφησε τα περιθώρια κάποιοι να επωφεληθούν, αλλά και που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα και την Ομοσπονδία. 
 
Είμαστε εδώ για να φέρουμε εις πέρας ένα έργο που καμία εκλεγμένη διοίκηση δεν θα μπορούσε να επιτελέσει καθώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση εκ μέρους μας με την αδυναμία των παρελθόντων διοικήσεων. 
 
Δυστυχώς διαπιστώνουμε ακόμα και σήμερα, εξετάζοντας εις βάθος τα οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας, ότι οι παρελθούσες διοικήσεις διαχειρίστηκαν τεράστια ποσά με τρόπο αντικαταστατικό και σε μερικές περιπτώσεις ίσως και με γνώμονα το προσωπικό όφελος. Συνεπώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να κάνουμε γνωστό σε άπαντες ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διασφάλιση του κύρους και του θεσμού της Ομοσπονδίας αλλά και των συμφερόντων των κυνηγών μελών μας. 
 
Επιπλέον, επιθυμία μας είναι η Ομοσπονδία να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να λειτουργήσει από εδώ και στο εξής με απόλυτη διαφάνεια και τηρώντας όλες τις καταστατικές διαδικασίες με γνώμονα την αληθινή ενημέρωση των μελών της. 
 
Οι κυνηγετικοί σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας οφείλουν να συμμετέχουν στα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας και να ενημερώνουν τους κυνηγούς μέλη τους δίχως να αποκρύπτουν το οτιδήποτε, κάνοντας τους να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτούς που τους εκπροσωπούν και όχι εξαπατημένοι. 
 
Τέλος, σας τονίζουμε ότι αν η επιθυμία κάποιων είναι η εσκεμμένη προσβολή μας, δεν θα πέσουμε σε αυτό το επίπεδο και θα απαντάμε πάντα με στοιχεία και αποδείξεις. Ευελπιστούμε δε ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας δεν θα στηρίζουν πλέον όσους εντέχνως απέσπασαν με δόλο κατά το παρελθόν την σύμφωνη γνώμη τους για να καλύψουν την κακή οικονομική διαχείριση αλλά θα ζητήσουν ως υποχρεούνται πλήρη κάθαρση, διαφάνεια αλλά και επιστροφή των χρημάτων των κυνηγών μελών τους από κάθε υπεύθυνο. 
 
Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία διενέργειας εκλογών οι οποίες θα είναι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαΐου, όπως προβλέπεται άλλωστε και σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. “
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα