Αρχική iHunt.gr Γλεντησαν οι κυνηγοι στο Νομο Δραμας…ΦΩΤΟ

Γλεντησαν οι κυνηγοι στο Νομο Δραμας…ΦΩΤΟ

από iHunt Team
main


Γλέντησαν με την ψυχή τους οι κυνηγοί του νομού Δράμας εχθές το βράδυ με αφορμή τις γιορτές για την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου που διοργάνωσαν ο ΚΣ Δράμας και ο ΚΣ Προσοτσάνης.

Προσοτσάνη

Σε ένα εξαιρετικό σημείο με καταπληκτική θέα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Προσοτσάνης διοργάνωσε την ετήσια γιορτή κυνηγιού. Η γιορτή έγινε στον ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου και είχε μεγάλη επιτυχία. 

Δεξιά ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Προσοτσάνης κ. Γιάννης Παπάζογλου μαζί με το πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου κ. Ιπποκράτη Χατζηπροδρόμου

Το εκκλησάκι του προστάτη των κυνηγών Άγιου Ευσταθίου που κατασκευάστηκε από τον σύλλογο της Προσοτσάνης

Δύο από τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Δεξιά ο κ, Θεοφάνης Καραμπατζάκης και δεξιά ο κ, Αλέξανδρος Γκάσιος.

Το κέφι μεγάλο…αλλά το μυαλό στην έναρξη

Δράμα

Η γιορτή που έχει γίνει θεσμός στην πόλη της Δράμας φέτος πραγματοποιήθηκε σε άλλο χώρο και ειχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολλοί κυνηγοί με τις γυναίκες τους έδωσαν το παρόν σε αυτή τν κυνηγετική γιορτή.

Αριστερά ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόπου Δράμας κ. Γιάννης Γεωργιάδης και δεξιά ο Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου κ. Ηλίας Μουλιστάνος

Ο πρόεδρος του φορέα Διαχείρισης Ροδόπης κ. Σταύρος Κεχαγιόγλου μαζί με την “ψυχή” του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας κα. Παπαδοπούλου Δήμητρα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

emmanouhlxaratakis 19 Αυγούστου, 2013 - 08:51

μπραβο παιδια παντα να

μπραβο παιδια παντα να περνατε καλα!!

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα