Αρχική iHunt.gr Δήλωση του Δημάρχου Ζίτσας για την απαγόρευση του κυνηγίου

Δήλωση του Δημάρχου Ζίτσας για την απαγόρευση του κυνηγίου

από iHunt Team

Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την απαγόρευση του κυνηγίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γνωρίζοντας ότι επιτρέπεται η εκπαίδευση κυνηγετικών σκύλων, γνωρίζοντας επίσης ότι επιτρέπεται το άθλημα της σκοποβολής, θα θέλαμε να πληροφορηθούμε πως προέκυψε η διάταξη για την απαγόρευση του κυνηγίου και του ψαρέματος. Εάν τα παραπάνω αποτελούν πρόταση της επιστημονικής ομάδας των λοιμοξιολόγων, είμαστε οι τελευταίοι που θα το αμφισβητήσουμε. Αν όμως αποτελούν εμμονική θέση κάποιων θα θέλαμε να προτείνουμε στους αρμόδιους να επαναπροσδιορίσουν τις αποφάσεις τους.

Με δεδομένο πως οι αγρότες του Δήμου μας περιμένουν ακόμη τις αποζημιώσεις για τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους από τις επιδρομές αγριόχοιρων και γνωρίζοντας επίσης πως οι 200.000 κυνηγοί της χώρας δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα χρήματα που διέθεσαν πριν ένα μήνα για την θεώρηση των αδειών τους εκτιμούμε πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την εν λόγω απόφαση με γνώμονα πάντα την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την πανδημία και στα πλαίσια της ατομικής άσκησης αυτών των δραστηριοτήτων».

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα