Αρχική iHunt.gr Δίχτυα που είχαν τοποθετήσει λαθραλιείς εντόπισαν θηροφύλακες της E’ KOH

Δίχτυα που είχαν τοποθετήσει λαθραλιείς εντόπισαν θηροφύλακες της E’ KOH

από iHunt Team
aoos_dixtia

Δίχτυα που είχαν τοποθετήσει λαθραλιείς  εντόπισαν θηροφύλακες της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κατά την διάρκεια περιπολίας στην λίμνη πηγών  Αώου.
 
Τα δίχτυα ανασύρθηκαν και καταστράφηκαν ενώ οι θηροφύλακες μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου για την σύνταξη του σχετικού πρωτοκόλλου ενώ παράλληλα κατέθεσαν εγγράφως το συμβάν δίδοντας και τα πλήρη στοιχεία των υπόπτων τέλεσης της αξιόποινης αυτής πράξης.
 
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του συγχαίρει για μια ακόμη φορά το Σώμα Θηροφυλακής της 5ης Κ.Ο.Η ,της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ που αποδεδειγμένα προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και παράλληλα ευελπιστεί ότι το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διωκτικές αρχές (Ελληνική Αστυνομία και Δασικές Υπηρεσίες) που μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ – παρόλον ότι συμπεριλαμβάνεται στα καθήκοντά τους- με την προστασία των υδάτινων συστημάτων και των ιχθυοπληθυσμών τους .
 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

You may also like

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα