Αρχική iHunt.gr Δίωξη για 69χρονο που του έκλεψαν όπλο

Δίωξη για 69χρονο που του έκλεψαν όπλο

από iHunt Team
image_1484467521_30070722

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο 35χρονος Αλβανός διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ιδιοκτήτης που έπεσε θύμα του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση των κανόνων περί φύλαξης όπλου.
 
Ούτε ο 35χρονος Αλβανός που είχε διαρρήξει στις 17 Ιουνίου την επιχείρηση ενός 69χρονου στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας βρέθηκε, ούτε βέβαια το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη που είχε κλέψει, όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών.
 
Τα αποτυπώματα του 35χρονου δράστη αξιοποιήθηκαν από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και να υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Ωστόσο, ο Αλβανός διαρρήκτης απολαμβάνει την ελευθερία του, ενώ το θύμα της κλοπής βρέθηκε να αντιμετωπίζει μπελάδες καθώς του έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση των κανόνων φύλαξης οπλισμού!
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα