Αρχική iHunt.gr Δασαρχείο Πύργου : Απαγορεύσεις θήρας στα καμένα του Πύργου

Δασαρχείο Πύργου : Απαγορεύσεις θήρας στα καμένα του Πύργου

από iHunt Team

demobannerΑπό το Δασαρχείο Πύργου εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης της θήρα όλων των θηρεύσιμων ειδών για επτά (7) έτη, στην καμένη έκταση και σε περιμετρική ζώνη αυτής, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη προσανατολισμού και περιγράφεται με τα εξής όρια:

«Ξεκινώντας από την Τ.Κ. Κολυρίου, ακολουθεί Δυτικά το δρόμο έως την Τ.Κ. Λαμπετίου, συνεχίζει τον δρόμο Λαμπέτι – Ι.Μ. Κρεμαστής έως τη θέση Αγγινάρα όπου εκτείνεται Βορειοδυτικά περικλύοντας το Σπαρτοβούνι και επιστρέφει στο δρόμο Λαμπέτι- Κρεμαστή έως την Ι.Μ. Κρεμαστής, συνεχίζει τον δρόμο προς Λάνθι, συνεχίζει Καρούτες και ακολουθεί την Παλαιά Εθνική οδό Πύργου-Τριπόλεως διερχόμενη από Παλαιοβαρβάσαινα, Βαρβάσαινα, Πύργος και συνεχίζει το δρόμο προς Κολύρι όπου καταλήγει και κλείνει».

Επίσης απαγορεύτηκε η θήρα όλων των θηρεύσιμων ειδών για επτά (7) έτη στην καμένη έκταση και σε περιμετρική ζώνη αυτής όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη προσανατολισμού και περιγράφεται με τα εξής όρια:

«Ξεκινώντας από την Τ.Κ. Ηράκλειας, κατευθύνεται Δυτικά ακολουθώντας το δρόμο προς Καρούτες ώσπου συναντά τον ποταμό Εννιπέα τον οποίο ακολουθεί Βόρεια έως τη διασταύρωση Λαντζοϊου- Γραμματικού, συνεχίζει το δρόμο προς Νεράιδα και ακολουθεί το δρόμο προς Μηλιές, συνεχίζει έως την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Λάλα-Λαμπείας την οποία ακολουθεί Βόρεια έως τη διασταύρωση της Αχλαδινής όπου ακολουθεί το δρόμο προς Αχλαδινή και στη συνέχεια ανατολικά τον αγροτικό δρόμο έως τη Γέφυρα Βάλτου του ποταμού Ερυμάνθου, όπου ακολουθεί Νότια τη ροή του ποταμού έως το εργοστάσιο Ύδρευσης Ερυμάνθου, όπου συνεχίζει Δυτικά ακολουθώντας την Παλαιά Εθνική οδό Πύργου-Τριπόλεως, διερχόμενη από τις Τ.Κ. Βασιλακίου, Λούβρου, Κάμενας, Μουριάς, Λιναριάς, Αρχ. Ολυμπίας, Πλατάνου έως την Τ.Κ. Πελοπίου όπου κατευθύνεται Βόρεια ακολουθώντας το δρόμο προς Ηράκλεια που καταλήγει και κλείνει».

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα