Αρχική iHunt.gr Δεκάδες νεκρά χελιδόνια στην Παραλιακή Ναυπλίου | Νέας Κίου

Δεκάδες νεκρά χελιδόνια στην Παραλιακή Ναυπλίου | Νέας Κίου

από iHunt Team
nekraxelidonia

demobanner

Mπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκαν τη Δευτέρα 6/4, οι λιγοστοί διερχόμενοι οδηγοί από την παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου. Δεκάδες νεκρά χελιδόνια στην άκρη αλλά και στη μέση του δρόμου συνέθεταν το σκηνικό του θανάτου, άγνωστο για ποιό λόγο.

Φαίνεται πως τα πουλιά πιάστηκαν απροετοίμαστα από τον κακό καιρό και στάθηκαν στον δρόμο, χωρίς να υπολογίσουν ότι μπορεί να πατηθούν από τις ρόδες κάποιου οχήματος ή να πεθάνουν από κάποια άλλη φυσική αιτία, όπως η απότομη επιδείνωση του καιρού και το κρύο.Είναι γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν αρκετές φορές μεγάλες ταχύτητες, ειδικά τώρα όπου η κίνηση είναι λιγοστή, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι οδηγοί θα πρέπει και αυτοι από την πλευρά τους να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην συνεχιστεί το κακό. Και φυσικά κάποιος να αναλάβει να μαζέψει τα νεκρά χελιδόνια από τον δρόμο.

Πηγή : anagnostis.org

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα