Αρχική iHunt.gr Δεκαετή απαγόρευση σε περιοχές της Αττικής

Δεκαετή απαγόρευση σε περιοχές της Αττικής

από iHunt Team
attica

demobanner

Δεκαετή απαγόρευση σε περιοχές της Αττικής υπέγραψε ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης αττικής μετά από εισήγηση του Δασαρχείου Πεντέλης. Το κυνήγι θα απαγορεύτεται μέχρι το 2026 στις ακόλουθες περιοχές :

ΒΟΡΕΙΑ: Ξεκινά από τον Αγ. Στέφανο και στη συμβολή της Λεωφ. Τραπεζούντος με την οδό Λακωνίας ακολουθεί την οδό Λακωνίας προς Σπατατζίκι – Νεκροταφείο Σπατατζικίου (υπάρχων χωματόδρομος) μέχρι το ρέμα Βρυσάκι, συνεχίζει κάθετα στο ρέμα Βρυσάκι ακολουθώντας κοίτη ρέματος μέχρι την Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος την οποία ακολουθεί για 200 περίπου μέτρα βορειοανατολικά και συνεχίζει δεξιά στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (Σταμάτας) ακολουθεί την οδό Φιλίππου μέχρι τέρμα, συνεχίζει στη χωμάτινη οδό μέχρι οδό Πελοποννήσου την οποία ακολουθεί μέχρι το τέρμα και τη χωμάτινη οδό συνέχεια αυτής, την οδό Παναγιάς Σπηλιωτίσσης μέχρι τη συμβολή της με οδό Ρόδων και αυτή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη, συνεχίζει δεξιά στη οδό Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη μέχρι οδό Σκάρπας την οποία ακολουθεί μέχρι τη συμβολή της με το ρέμα Κιμπιτούγια, ακολουθεί την κοίτη του ρέματος μέχρι το φράγμα Ραπεντώσας και μέχρι τα διοικητικά όρια του Δασαρχείου Καπανδριτίου τα οποία ακολουθούν την κορυφογραμμή και το διοικητικό όριο Δ.Ε. Ν. Μάκρης μέχρι τη Λεωφ. Μαραθώνος.
 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: συνεχίζει στη Λεωφ. Μαραθώνος δεξιά προς Ν. Μάκρη ως τα διοικητικά όρια της ΔΕ Ραφήνας.
 
ΝΟΤΙΑ: περνά τα διοικητικά όρια της ΔΕ Ραφήνας και φτάνει μέχρι την Παλλήνη και την συμβολή της Λεωφ. Μαραθώνος με την Αττική οδό.
 
ΔΥΤΙΚΑ: συνεχίζει στο όριο της Αττικής οδού μέχρι το ρέμα παράλληλα της οδού Πατρών στον Γαργηττό, την κοίτη του οποίου ακολουθεί μέχρι την οδό Ζήριας και συνεχίζει στις οδούς Πίνδου – Λεωφ.Κλεισθένους – Αναπαύσεως -Καλαβρύτων ακολουθεί την οριογραμμή του σχεδίου πόλεως Πατήματος Βριλησσίων μέχρι τη Λεωφ. Πεντέλης και εκείνη μέχρι τα όρια σχεδίου πόλεως Π. Πεντέλης συνεχίζει στα όρια των σχεδίων πόλεως Π. Πεντέ- λης -Ν. Πεντέλης – Μελισσίων – Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης ακολουθεί την οδό Θέτιδος μέχρι την συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου συνεχίζει στην οδό Αρ- γυρουπόλεως μέχρι το όριο σχεδίου πόλεως Δροσιάς, τις οδούς 28ης Οκτωβρίου – Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τη Λεωφ.Ροδοπόλεως την οποία ακολουθεί αριστερά μέχρι τη Λεωφ. Δροσιάς Σταματάς, συνεχίζει στις οδούς Σταμάτας Ανοίξεως -Στρ. Κουτσούμπρη – Ανοίξεως Σταμάτας – Αθηνών Χαλκίδος – Λεωφ. Μαραθώνος – Χελμού – Λεωφ. Τραπεζούντος και καταλήγει στην συμβολή της με την οδό Λακωνίας στον Αγ. Στέφανο.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα