Αρχική iHunt.gr Δελτιο Τυπου Κ.Σ. Δοξατου

Δελτιο Τυπου Κ.Σ. Δοξατου

από iHunt Team
ks_doxatou

demobanner

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου, βρίσκεται στην χαρούμενη θέση να σας ανακοινώση την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την δημιουργία ιδιόκτητων γραφείων του Συλλόγου μας.

Μετά από διάστημα περίπου 18 μηνών και συνεχών διαπραγματεύσεων του νυν Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου με διάφορους φορείς σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο (Δασαρχείο Δράμας, Διεύθυνσή Δασών Δράμας, ΥΠΕΚΑ, Δήμο Δοξάτου, Γενική Περιφέρεια Μακεδονία – Θράκης, ΚΟΜΑΘ κ.α.), μας παραχωρήθηκε από το Δασαρχείο Δράμας λυόμενο οίκημα 62cm² το οποίο βρίσκεται ακόμη στο χώρο του Δασαρχείου και πρόκειται να το παραλάβουμε τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Εσωτερικά του οικήματος υπάρχουν 3 δωμάτια για χώρους γραφείων, χώρο συνεδριάσεων και τουαλέτα. Είναι ένα πραγματικό στολίδι που με τις επιπλέων προσθήκες θα τελοιοποιηθεί. 

Στην συνέχεια μετά από συντονισμένες ενέργειες με τον Δήμο Δοξάτου προχωρήσαμε αρχικά σε προφορική συμφωνία και στην συνέχεια σε σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του Συλλόγου μας και του Δήμου Δοξάτου (ΦΩΤΟ) που μας χορηγεί για τα επόμενα 9 χρόνια οικόπεδο 3500cm² για χρήση επάνω στο κεντρική εθνική οδό Δράμας – Καβάλας λίγο πριν την στροφή για τον δρόμο που οδηγεί στην Φτελία.Το συγκεκριμένο οικόπεδό είναι αρκετά μεγάλο και θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες του Συλλόγου μας. Πρόκειται εσωτερικά να τοποθετηθεί το λυόμενο οίκημα για να στεγάσει τα γραφεία του Συλλόγου μας, περιμετρικά θα γίνει περίφραξη και εσωτερικά ο υπόλοιπος χώρος θα γίνει χώρος πρασίνου και θα τοποθετηθεί και το ανάλογο κιόσκι με τα αντίστοιχα παγκάκια.

Στις άμεσες επόμενες ενέργειες μας είναι η χορήγηση άδειας πολεοδομείας για παροχή ρεύματος και την τοποθέτηση του οικήματος μας.

Κλείνοντας θα ήταν παράληψει να μην ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της παραπάνω επιτυχίας για τον Σύλλογό μας και τα μέλη του. Αρχικά τον Δήμο Δοξάτο και ποιο συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ.Χατζηλαζάρου Αναστάσιο και Αντιδήμαρχο κ.Σαραπάρη Κωνσταντίνο, την Δασάρχη Δράμας κα.Κωνσταντινίδου Ελισσάβετ, την Υπέυθυνη Θήρας κα. Δημητριάδου Σταυρούλα, τον πρώην Δασάρχκη και φίλο του Συλλόγου μας κ.Τσίγκη Ανδρέα, τους προέδρους του Τοπικού Συμβουλίου του Δ.Διαμερίσματος Δοξάτου κ.Κουρσιούμη Σταμάτιο και κα. Καρατζόγλου Έφη, την Νομική Σύμβουλο του Δήμου Δοξάτου κα. Γαϊτάνη Μαίρη, την Νομική Σύμβουλο της Ομοσπονδίας μας κα. Μαλλιάνη Σοφία, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της ΚΟΜΑΘ και Θηραματολό κ.Καραμπατζάκη Θεοφάνη.

Ο Πρόεδρος Κ.Σ. Δοξάτου

Χατζηπροδρόμου ΙπποκράτηςΟ Γεν. Γραμματέας

Μουλιστάνος Ηλίας.    

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα