Αρχική iHunt.gr Δεν θέλουν τους κυνηγούς-επισκέπτες στα Γρεβενά λόγω κορωνοιού

Δεν θέλουν τους κυνηγούς-επισκέπτες στα Γρεβενά λόγω κορωνοιού

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε 23 ανέρχονται συνολικά τα κρούσματα στο Νομό Γρεβενών. Οι πολίτες δικαίως ανησυχούν αφού έρχονται οι δύσκολοι μήνες του χειμώνα που σύμφωνα με τους λοιμοξιολόγους θα έχουμε αύξηση σε όλη τη χώρα.

Στο Νομό μας τα κρούσματα είναι διάσπαρτα, στην πόλη και στα χωριά, ενώ σύμφωνα με τον καθηγητή κ.Μόσιαλο η πραγματική εικόνα σε κάθε περιοχή είναι αυτή, πολλαπλασιάζοντας τα κρούσματα επί τον αριθμό δέκα.

Στα Γρεβενά, είναι φανερό ότι ένα μέρος της τοπικής κοινωνίας, δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ενώ ανησυχία υπάρχει και με τους εκατοντάδες κυνηγούς που άρχισαν να επισκέπτονται το Νομό μας.

Κυνηγοί που προέρχονται από όλους ή σχεδόν από όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας, των Ιονίων Νήσων και από την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση η Τοπική Αστυνομία και οι άλλοι συναρμόδιοι φορείς πρέπει να τηρήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και Πολιτικής Προστασίας.

Διαφορετικά θα επωμιστούν τις ευθύνες τους.

Grevenamedia.gr – 24 ώρες Τοπικές ειδήσεις Δυτ Μακεδονίας


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Νικόλαος Αλβανός 4 Νοεμβρίου, 2020 - 09:58

καλημέρα . μία πρωταση . τό κυνήγι νά εξαιρεθεί από τίς απαγορεύσεις όπως και το ψάρεμα και η συλλογή μανιταριών και σαλιγκαριων κατά μόνας ή ανα δύο το πολύ διότι ποιός νά κολλήσει τον ασκησαντα,ή το αντίθετο; δηλαδή . νά συνεχίζεται η δραστηριότητα έστω και με προϋποθέσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα