Αρχική iHunt.gr Δερμεντζόπουλος: Δόθηκε λύση για τις Καλύβες στο Δέλτα Έβρου, με παράταση του νόμου

Δερμεντζόπουλος: Δόθηκε λύση για τις Καλύβες στο Δέλτα Έβρου, με παράταση του νόμου

από iHunt Team

demobannerΛύση στο σοβαρό πρόβλημα με τη νομιμοποίηση των Καλυβών στο Δέλτα του Έβρoυ, το οποίο έχει και εθνικές διαστάσεις, δόθηκε σήμερα από τον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα.

Όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος με ανακοίνωση του, κατατέθηκε τροπολογία από τον κ.Σκρέκα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, με την οποία παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο, ως τις 3 Νοεμβρίου του 2022, η ισχύς του σχετικού νόμου. Έτσι γίνεται αναστολή είσπραξης και επιβολής κυρώσεων για αυθαίρετες κατασκευές στην περιοχή Δέλτα του Έβρου.

ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Ασφαλώς πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, αφού οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων καλυβών, κυνηγοί και ψαράδες που δραστηριοποιούνται στο Δέλτα του Έβρου, δεν θα είναι και πάλι αντιμέτωποι με τα δικαστήρια και την επιβολή σε αυτούς ποινών φυλάκισης και εξοντωτικών προστίμων, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ. Δεν μπορεί να παραμένουν “όμηροι”, χρόνια τώρα, όσοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο σπάνιας ομορφιάς μέρος και παράλληλα βοηθούν με την παρουσία τους εκεί στον έλεγχο μιας εθνικά ευαίσθητης περιοχής της πατρίδας μας. Το δικαιούνται και είναι καιρός η σημερινή Κυβέρνηση να λύσει τοπ πρόβλημα και όχι να δίνει προσωρινές λύσεις-μπαλώματα.

Πηγή :https://www.evros-news.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα