Αρχική iHunt.gr Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απαγόρευση για τον Υμηττό

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απαγόρευση για τον Υμηττό

από iHunt Team
attiki_imittos22

demobanner

Απόλυτη δικαίωση για το iHunt αφού ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που είχε γράψει την υπογραφή απόφασης από τον κ. Φάμελλο για τη απαγόρευσης θήρας στον Υμηττό (Δείτε ΕΔΩ την σχετική δημοσίευση).

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η απόφαση : 

1. Απαγορεύουμε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για ένα (1) έτος, ήτοι την κυνηγετική περίοδο 2017-2018, στον ορεινό όγκο του Υμηττού που περιλαμβάνεται στα όρια των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Παπάγου – Χο-
λαργού, Αθηναίων, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Ελληνικού – Αργυρούπολής, Γλυφάδας, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κρωπίας και Παιανίας.
 
2. Στις παραπάνω περιοχές απαγορεύεται επίσης ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η ανάρτηση υπαίθριων εμπορικών διαφημίσεων.
 
3. Οι περιοχές της απαγόρευσης απεικονίζονται με συνεχή πράσινη γραμμή στα δέκα σχετικά πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:10.000 και σε ένα σε κλίμακα 1:25.000 που θεωρήθηκαν, από τον Προϊστάμενο της
Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 21724/2011 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτο- σμίκρυνση ενσωματώθηκαν στο π.δ. για την προστασία της περιοχής του όρους Υμηττού και των Μητροπολιτικών Πάρκων Γουδή – Ιλισσίων και δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 187/Δ΄/ 16-6-2011.
 
4. Οι οικείες Δασικές Αρχές θα μεριμνήσουν για την άμεση έκδοση των σχετικών Δασικών Αστυνομικών Διατάξεων και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης.
 
Η παρούσα απόφαση δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
 
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
 
Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2017
 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ”
 
Πατήστε κλίκ στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτη όλη την απόφαση : ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα