Αρχική iHunt.gr Διάθεση φασιανών σε Κυνηγετικούς Συλλόγους για εμπλουτισμό βιοτόπων

Διάθεση φασιανών σε Κυνηγετικούς Συλλόγους για εμπλουτισμό βιοτόπων

από iHunt Team
pheasant004

demobanner

Σύφωνα με απόφαση του συντονιστή Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η δωρεάν διάθεση κυνηγετικών φασιανών από το Κρατικό Εκτροφείο Γρεβενών σε κυνηγετικούς συλλόγους με σκοπό τον εμπλουτισμό βιοτόπων. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η απόφαση :

Α. Εγκρίνουµε την δωρεάν διάθεση στους Κυνηγετικούς Συλλόγους Γρεβενών ,∆εσκάτης, ,Bελβενδού , Κοζάνης , Τσοτυλίου , Εορδαίας, Άργους Ορεστικού, Φλώρινας, Αλονήσου ,Σιάτιστας & Τρικάλων συνολικά 2750 ατόµων Κυνηγετικών Φασιανών από το Κρατικό Εκτροφείο Γρεβενών µε σκοπό το εµπλουτισµό βιοτόπων εφαρµόζοντας τις εγκεκριµένες Τεχνικές Εκθέσεις ΕµπλουτισµούΒιοτόπωνως εξής:
 
Β .Οι δαπάνες παραλαβής, µεταφοράς & υλοποίησης του εµπλουτισµού των βιοτόπων θα βαρύνουν τις φιλοθηραµατικές δαπάνες των Κυνηγετικών Συλλόγων και θα πρέπει να συµπεριλαµβάνονται υποχρεωτικά στον εγκεκριµένο από τις εποπτεύουσες δασικές υπηρεσίες προϋπολογισµό των Κυνηγετικών Συλλόγων. 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα