Αρχική iHunt.gr Διάσωση άγριων ζώων από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Διάσωση άγριων ζώων από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 8 Φεβρουαρίου 2021 πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο περίθαλψη αγρίων ζώων στην Αθήνα Α.Ν.Ι.Μ.Α, την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Δ.Κ.Ο.Σ.Ε που εδρεύει στην Λιβαδειά, ότι στον οικισμό του <Καραχάλιου> Κυριάκου του Δήμου Λιβαδειάς σε υδατοδεξαμενή όμβριων υδάτων βρίσκονται εγκλωβισμένες τέσσερις αλεπούδες.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς με τον Διοικητή της όπου δόθηκε εντολή να μεταβεί εξοπλισμένο όχυμα με τρεις άνδρες και τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Λιβαδειάς και γύρω στις 14.00 της ίδιας ημέρας στέφτηκε με επιτυχία η απελευθέρωση των τεσσάρων ζώων προς το φυσικό τους περιβάλλον σώζοντας στα από σίγουρο θάνατο μιας και θα έμεναν από τροφή και πόσιμο νερό.

Σημαντική ήταν η βοήθεια καταστήματος pet-shop που διέθεσε δωρεάν εξοπλισμό για την επιχείρηση απεγκλωβισμού.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα