Αρχική iHunt.gr Διάσωση και απελευθέρωση εγκλωβισμένου ζαρκαδιού από τον ΚΣ Καρδίτσας

Διάσωση και απελευθέρωση εγκλωβισμένου ζαρκαδιού από τον ΚΣ Καρδίτσας

από iHunt Team
18891482_1531584940205047_8102502404805624169_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση σήμερα το πρωί με συνεργασία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Δασαρχείου και του προσωπικού της ΤΕΡΝΑ για την διάσωση ενός εγκλωβισμένου αρσενικού ζαρκαδιού, εντός του εργοταξίου στον αυτοκινητόδρομο Ε-65. 
 
Αρχικά, ο υπεύθυνος του εργοταξίου της ΤΕΡΝΑ κ. Κων/νος Τσιώλης, ενημέρωσε τον Κοσμήτορα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Δημήτρη Παπούλια, ότι στην αποστραγγιστική τάφρο και στην περίφραξη εντός της Ε-65 έχει εγκλωβιστεί ένα ζαρκάδι. 
 
Άμεσα υπήρξε συντονισμένη κινητοποίηση και στο σημείο έφθασαν από τον Κυνηγετικό Σύλλογο οι Δημήτριος Παπούλιας Αποστολόπουλος Απόστολος και ο θηροφύλακας Βασίλειος Κρανίτσας, από το Δασαρχείο οι δασοφύλακες Μπακράτσης Νίκος και Κατσιαούνος Γιάννης και οι υπάλληλοι του εργοταξίου και κυνηγοί Τσιάκος Θωμάς και Ροκάς Αρης. 
 
Ύστερα από λίγη ώρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το άτυχο ζώο το οποίο είχε σπάσει το ένα κέρατο και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες καθώς το νεαρό αρσενικό στην ολονύκτια προσπάθεια να ελευθερωθεί είχε εξαντληθεί εντελώς.
 
Τελικά η όλη επιχείριση είχε αίσιο τέλος και μετά το μεσημέρι το νεαρό αρσενικό απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.
 
του Δημήτρη Παπούλια για τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα