Αρχική iHunt.gr Διαμαρτυρία κυνηγών στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων

Διαμαρτυρία κυνηγών στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων

από iHunt Team

demobanner

Διαμαρτυρία για την συνέχεια της παράτασης απαγόρευσης των μετακινήσεων

Στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής δεκάδες κυνηγοί από την ευρύτερη περιοχή, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την ακατανόητη συνέχεια της παράτασης απαγόρευσης των μετακινήσεων για το κυνήγι και το ψάρεμα, απόφαση που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, βάζοντας ουσιαστικό τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για να σωθεί κάτι από τη φετινή σεζόν, η οποία έφτασε στο τέλος της.

Η αντίδραση του κόσμου των κυνηγών είναι ιδιαίτερα έντονη και αυτό αποδείχθηκε με την μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας της Κυριακής, όπου βρέθηκαν μαζί με κυνηγόσκυλά τους στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την οργή και αγανάκτηση για τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Ο πρόεδρος της Ε’ ΚΟΗ Νίκος Παπαγρηγορίου, ο ταμίας Μπ. Μπρέχας και πολλοί κυνηγοί που ήταν παρόντες, έκαναν λόγο για μία στοχοποιημένη δραστηριότητα από την Πολιτεία, η στάση της οποίας αφήνει πολλές υπόνοιες, όπως είπαν, για άλλες παρεμβάσεις και αρνητικές εξελίξεις για το κυνήγι, που θα εμφανιστούν στο μέλλον.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – https://epirusonline.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα