Αρχική iHunt.gr Διαμαρτυρία κυνηγών – ψαράδων στην Σύρο

Διαμαρτυρία κυνηγών – ψαράδων στην Σύρο

από iHunt Team

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα προχωρήσουν ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγοί του νησιού, που ζητούν την άρση του μέτρου της απαγόρευσης του ψαρέματος και του κυνηγιού, λόγω της πανδημίας.

Οι ψαράδες και κυνηγοί ζητούν άμεσα να αρθεί η απαγόρευση και το κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα να επιτρέπεται, όπως πριν από τρεις εβδομάδες, εντός της περιφερειακής ενότητας.

Επειδή λοιπόν το ψάρεμα απαγορεύεται ενώ άλλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο επιτρέπονται” αναφέρουν ερασιτέχνες αλιείς και κυνηγοί της Σύρου που διοργανώνουν διαμαρτυρία όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους: Την Κυριακή 11.00 στην πλατεία Μιαούλη (Άγαλμα) ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από Κυνηγούς και Ψαράδες…

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να καταλάβει το αδιέξοδο που προκαλεί η αυστηρότητα προς το ψάρεμα και το κυνήγι και σύντομα να “αλλάξει πλεύση” τονίζουν οι Ερασιτέχνες Κυνηγοί και ψαράδες.

cyclades24.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα