Αρχική iHunt.gr Διαμαρτυρία του Κ.Σ. Τρίπολης για την μετακίνηση κυνηγών στην περίοδο καραντίνας

Διαμαρτυρία του Κ.Σ. Τρίπολης για την μετακίνηση κυνηγών στην περίοδο καραντίνας

από iHunt Team

demobanner

Το Δ.Σ. του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης εξέδωσε το ακολουθο δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες και εκπρόσωποι του τόπου μας. Όπως γνωρίζετε τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα με την κυνηγετική δραστηριότητα.

Μετά την ανακοίνωση για lockdown από την κυβέρνηση, στον αέρα είναι όλοι οι κυνηγοί της Ελλάδος , καθώς στα μέτρα δεν συμπεριλήφθηκε η μετακίνησή τους.

Η κυνηγετική δραστηριότητα δεν ευνοεί με κανένα τρόπο την διασπορά του κορονοϊού. Σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση,την αγωνία και την οργή των 1200 μελών του συλλόγου μας, σας καλούμε με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας να λάβετε θέση και να μας στηρίξετε στον αγώνα που κάνουμε τις τελευταίες ώρες για αυτό το θέμα αυτό που λανθασμένα και αδίκως συνεχίζεται εις βάρος μας.

Θεωρούμε ότι τουλάχιστον οι μετακινήσεις εντός νομού είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πετύχουμε. Παρακαλούμε να λάβετε πρωτοβουλίες και να ενεργήσετε σε όφελος των Αρκάδων κυνηγών.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Γιάννης 10 Νοεμβρίου, 2020 - 10:01

Ας ελπίσουμε πως σήμερα θα βγει ο κ Χαρδαλιάς και θα πει επιτρέπεται το κυνήγι!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα