Αρχική iHunt.gr Διδάσκουν σκοποβολή σε δημοτικά σχολεία στις ΗΠΑ

Διδάσκουν σκοποβολή σε δημοτικά σχολεία στις ΗΠΑ

από iHunt Team

demobannerΈνα σχολείο της κομητείας Wyoming ανέδειξε μερικά σπάνια προβαλλόμενα νεανικά αθλήματα σκοποβολής αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας μαθητές δημοτικού να εξασκούνται στην σκοποβολή και στην ασφαλή χρήση όπλων.

Οι νέοι ήταν μαθητές του Hot Springs County School District, μιας δημόσιας σχολικής περιφέρειας που βρίσκεται στη Thermopolis, μια αγροτική κοινότητα περίπου πέντε ώρες βορειοδυτικά της Cheyenne. Οι εικόνες δείχνουν τους μαθητές με την κατάλληλη προστασία των ματιών και ένα σετ Hammerli 850 AirMagnum σε διαμέτρημα 177 (4,5mm) . Τα αεροβόλα που λειτουργούν με CO2 είναι στηριγμένα σε τσάντες γυμναστικής – έξυπνη ιδέα – ενώ οι μαθητές πυροβολούν σε πρηνή θέση από στρώματα σε μια βάση στόχου από κόντρα πλακέ, που βρίσκεται απέναντι από το καθαρισμένο δάπεδο του γυμναστηρίου.

Συνολικά, μια εξαιρετική εσωτερική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα στο Wyoming.

“Οι μαθητές της 5/6ης τάξης του κ. Ντερομέδι εξασκούνται στην σκοποβολή τους με αεροβόλα τουφέκια!” ανέφερε η ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Όλοι οι μαθητές πέρασαν το τεστ ασφαλείας και ακονίζουν τις δεξιότητές τους.”

Μέχρι το πρωί της Τρίτης, η ανάρτηση είχε κοινοποιηθεί σχεδόν 60.000 φορές, συγκεντρώνοντας 11.000 likes και 5.100 σχόλια– κυρίως ευνοϊκά.

“Αυτό είναι φανταστικό! Είμαι δάσκαλος σε δημόσιο σχολείο και εύχομαι η σχολική μου περιφέρεια να το έκανε αυτό εδώ στην Πενσυλβάνια ! Ως εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων εκτός σχολείου θα ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω και εγώ στη διδασκαλία αυτού του μαθήματος”, ανέφερε ένας σχολιαστής.

“Περισσότερα σχολεία θα πρέπει να διδάσκουν την ασφάλεια των όπλων. Ίσως θα είχαμε λιγότερα ατυχήματα αν περισσότεροι άνθρωποι είχαν πρόσβαση σε αυτό”, παρατήρησε ένας άλλος.

“Αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλα τα σχολεία διδάσκοντας την ασφάλεια των όπλων και τις βασικές αρχές της σκοποβολής”, ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

“Ακούγεται σαν ένα σπουδαίο μάθημα. Αληθινές δεξιότητες για το μέλλον. Χαίρομαι που το βλέπω”, ανέφερε ένας άλλος σχολιαστής.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα