Αρχική iHunt.gr Διορίστηκε το νέο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Γ’ ΚΟΠ

Διορίστηκε το νέο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
efyge-apo-th-zvh-o-dhmosiografos-auanasios-dhmopoylos

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου διόρισε για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο τον κ. Ανδρέα Παπαδάτο, μέλος του Κ.Σ. Πάτρας, ως μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ευάγγελο Γεωργίου.
 
Με τον τρόπο αυτό η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αναγνωρίζει στον κ. Παπαδάτο τη εξαιρετική δουλειά και  το ενδελεχή έλεγχο που έκανε κατά την κυνηγετική περίοδο 2017. Έναν έλεγχο στον οποίο στηρίχθηκε η πορισματική έκθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η έκθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το 2017 εμφανίζει αρκετές παρατηρήσεις αλλά και ένα μεγάλο έλλειμα  με ότι αυτό συνεπάγεται. Στη γενική συνέλευση της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ψηφίστηκε ομόφωνα ο απολογισμός που περιείχε όλες τις παρατηρήσεις και το έλλειμα που σημείωσε στις παρατηρήσεις του ο κ. Παπαδάτος.
 
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι τα άλλα δυο εκλεγμένα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής είχαν δηλώσει παραίτηση αποποιούμενα των ευθυνών τους.
 
του Κώστα Λουρή για το iHunt.gr
 
Υ.Σ. Επί της σύντομης προεδρίας του κ Διαμαντόπουλου, σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο της Γ’ ΚΟΠ έδιναν το παρών, μετά από πρόσκληση, τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής. Τώρα επί προεδρίας του κ. Χριστοφόρου θα συμβεί το ίδιο; Πάντως για το σημερινό ΔΣ δεν έχει σταλει πρόσκληση. Μάλλον κάτι φοβάται ο κ. Χριστοφόρου, κάτι που δεν συνέβαινε με τον κ. Διαμαντόπουλο……
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα