Αρχική iHunt.gr Διπλοκάμπινο τσέπης από την Fiat

Διπλοκάμπινο τσέπης από την Fiat

από iHunt Team
fiat-strada-2021_77761_377084_type13028

demobanner

To Strada επιστρέφει στην γκάμα Fiat ως ένα αστικών διαστάσεων διπλοκάμπινο pickup το οποίο θα έχει αφετηρία τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και τελικό προορισμό την Ευρώπη.
 
Κρίνοντας από τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, οι Ιταλοί έκαναν για μία ακόμα φορά το σχεδιαστικό θαύμα τους δημιουργώντας μια πρόταση που κρύβει πίσω από το σύγχρονο και συνάμα ελκυστικό παρουσιαστικό της τον ξεκάθαρα επαγγελματικό προσανατολισμό.
 
Ένα ακόμα προσόν του Fiat Strada είναι οι συμπαγείς διαστάσεις του όπως άλλωστε και οι γήινες προδιαγραφές του, οι οποίες του επιτρέπουν να παραμένει προσιτό.
 
Για του λόγου το αληθές, οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο Fiat Strada στην αγορά της Βραζιλίας είναι ο μπαρουτοκαπνισμένος 1.400άρης Fire, ωστόσο, στην ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου τον πρώτο θα έχουν οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,0 και 1,3 λίτρου.
 
Σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία ενός αυτόματου κιβωτίου ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, είτε αυτό πρόκειται για CVT είτε για μια μονάδα διπλού συμπλέκτη.
 
Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να ρίχνει φως στην παρουσία του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά ούτε φυσικά και το χρονοδιάγραμμα της εμπορικής του διάθεσης.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα