Αρχική » Grid with Sidebar » Διπλό κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα στα Γρεβενά

Διπλό κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα στα Γρεβενά

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΝΕΟ, ΔΙΠΛΟ κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα σημειώθηκε την Κυριακή 22/09/19 στην περιοχή Ταξιάρχης Γρεβενών, σε κυνήγι ορτυκιού. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Θανάση Σαργιώτη να θρηνήσει και τους δυο αγαπημένους του τετράποδους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για την Μπέτι κούρτσχααρ θηλυκό 4.5 χρονών με αριθμό τσιπ 90062000196931 και τον Άρη πόιντερ αρσενικό 3 χρονών με αριθμό τσιπ 990000001248040 τα οποία έβγαλε ο Θανάσης το πρωί της Κυριακής 22/09/19 στην ευρύτερη πεδινή περιοχή του  Ταξιάρχη για κυνήγι ορτυκιού.
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στους συντρόφους του, ο ίδιος ο Θανάσης : ” Το περιστατικό έγινε στον Ταξιάρχη Γρεβενών, πεδινή περιοχή με χωράφια, ρέματα και καλλιέργειες με τριφύλλι. Στις 9:30 το πρωί κυνηγώντας ορτύκια μέσα σε τριφύλλι και αφού η Μπέτι ιχνηλατώντας  μπήκε σε ρέμα με βελανιδιές που ξεκίναγε στην άκρη του τριφυλλιού την ακολούθησε ο Άρης το πόιντερ. 
 
 
Σε περίπου πέντε λεπτά αφού δεν υπήρχε οπτική επαφή και αφού τα σκυλιά δεν επέστρεφαν στα καλέσματα μου, ανύποπτος και χαλαρός άρχισα την αναζήτηση των σκύλων μέσα στο ρέμα με τις βελανιδιές και περίπου στα διακόσια μέτρα από κει που χάθηκε η οπτική επαφή, έντρομος αντίκρισα πρώτη τη Μπέτι μισοφαγωμένη στην κατάσταση που φαίνεται στην φωτογραφία και περίπου πενήντα μέτρα πιο μέσα ο Άρης, από τον οποίο είχε μείνει μόνο το κεφάλι του.
 
Ο χρόνος που μεσολάβησε από την είσοδο των σκύλων στο ρέμα ως την ανεύρεση τους  ήταν περίπου δέκα λεπτά .”
 
 
Ο Θανάσης το πρωί έφυγε από το σπίτι του με δυο υπέροχα ζώα, φίλους και συνάδελφους και το μεσημέρι γύρισε πίσω μόνος του κρατώντας απλά τα λουριά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να εξηγήσει στην οικογένεια του και κυρίως στον 13άχρονο γιό του Δημήτρη το πως και γιατί δεν πρόκειται να ξαναδεί τους αγαπημένους του τετράποδους φίλους που είχε μεγαλώσει από κουταβάκια και ένιωθε τα σκυλιά και ιδίως την Μπέτι ως μέλη της οικογένειας του…
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ